BigElf Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Doresc sa cumpar un GPS. Ce caracteristici trebuie sa iau in calcul pt.o alegere cat mai buna? FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
2fast2 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: Recomand mio La softuri si IGO este super dar sincer cumpara un mio. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS Doresc sa cumpar un GPS. Ce caracteristici trebuie sa iau in calcul pt.o alegere cat mai buna? as dori sa completez intrebarea, intre mio si garmin (inteleg ca astea sunt nr.1 si 2 intop) la care update-urile sunt mai convenabile, pentru care se pot gasi harti crakuite pe net, si care este mai bun la Offroad. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS cam la ce perioada trebuie sa fac updating pt.soft? FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS Cand apar harti noi( harti cu modificari la zi). Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS daca iti iei un GPS dedicat cumpara Garmin iar daca vrei sa iei Mio atunci iti recomand sa iei un PDA pe care instalezi IGO-ul si iti faci up-date la hati de cate ori apar. Recomand PDA-ul pt ca are mult mai multe functii si eu chiar am ajuns sa il foloesc zilnic. PDA-ul are antena mai slaba decat un GPS dedicat dar pe PDA poti sa iti instalezi antene exterioare si le conectezi prin Bluetooth si asa obti semnal foarte bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS Dac vrei un GPS pentru off road, atunci iti recomand un Garmin eTrex Legend. E mic, ecran color, rezistent la socuri si la apa, nu are ghidare vocala, dar emite alerte sonore (beep-uri) si te avertizeaza pe ecran la orice modificare, si ce e cel mai important, nu pierde semnalul deloc prin paduri dese si prin vai adanci. Se pot incarca harzti pe el, are cronometru de timpi intermediari si distantze, se poate folosi atat cu alimentarea la bricheta mashinii cat si cu baterii AA sau acumulatori , potzi ulterior sa il conectezi la comp. si sa vezi pe unde ai fost cu ajutorul Google earth sau Google Maps. Eu l-am luat cu atlasul Romanai Digitala 2007 instalat, si vreau sa spun ca imi arata si unde e toaleta la cetate la Rasnov, sau pe unde sunt izvoare in paduri. Imi arata si potecile, nu numai drumurile forestiere. Si am intzeles ca Romanai Digitala 2008 e cu 60% mai completa decat versiunea anterioara. Cauta Google despre modelul acesta, si vezi ce parere mai au si altzi utilizatori. Daca vrei GPS doar pt sosea, atunci si eu recomand un PDA. Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS Foarte bun ÅŸi din câte ÅŸtiu singura reprezentanţă în Romania este Garmin. Eu am un Nuvi 205 am dat în Germania 149 euro (un amic a cumpărat trei bucăţi la 90 eur buc) merge bine are jurnal de călătorie, cu un micro SD ÅŸi 80 lei am instalat Europa full ÅŸi Romania, avea doar D, A, CH ÅŸi CZ. Cred că amicul mai are o bucată (modelul mare) Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BigElf Postat Noiembrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS Pentru care brand-uri pot gasi harti crack-uite pe internet? FORD MAVERICK 2.7 TDI, 1994 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horia Corabean Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS sincer nu ÅŸtiu, altcineva mi le-a instalat pt 80 lei Vasile Marginean 1977-2009 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS cu ajutorul torrentului cred ca gasesti pt mai toate softurile harti ''rezolvate'' . din experienta iti spun ca pt igo si mio-map gasesti cate vrea sufletelul navigatiei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Achizitionare GPS cu ajutorul torrentului cred ca gasesti pt mai toate softurile harti ''rezolvate'' . din experienta iti spun ca pt igo si mio-map gasesti cate vrea sufletelul navigatiei. In ce priveste IGo, asa este. Garmin-ul insa e certat rau de tot cu torrentu. IGo functioneaza pe un sistem de operare "domestic", adica Windows Mobile, si te lasa sa-i faci orice. Garminii au fost mai smecheri. La ei softul este "proprietar" si nu poti misca nimic, pana nu scoti banutul. In alta ordine de idei, IGo nu ne foloseste la nimic cand am iesit de pe asfalt. Pentru offroad, doar pentru Garmin s-a creat o harta vectoriala foarte buna (Romania Digitala). 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
flyer Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Achizitionare GPS am cautat acuma asa in viteza pe niste site-uri de torent si am gasit una alta pentru Garmin. Ce vreau sa intreb este daca hartile de navigare pt drumuri publice sunt pachete diferite fata de cele pt. off-road ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate