Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebare g300 d

alexbikerul

Postări Recomandate

Vizitator nanuk

Re: intrebare g300 d

nu.

iti trebuie alt radiator si toate firele,furtunele,matzele ,etc care difera de la benzina la diesel.plus electronica daca motorul este de generatie noua.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca vrei motor de g original am eu cu cutie automata cu tot ;daca pui 280 de limuzina (max300eur) ati trebuie galeriile de admisie si evacuare +baia de ulei(se gasesc separat foarte greu si costa motorul x2).instalatia electrica de motor de 280 o am tot eu si nu uita ca ati trebe pompa de benzina cu filtru si regulator de presiune.

0741140440-Robert
Link spre comentariu

o groaza de chesti.crd ca cel mai bene iti iei unu asa si ai terminat balciul.eu akm nu am avut decat 4000 si deaia lam luat pe asta.ca am gasit un g350 d de 136 de cai din 95 cu 3 blocante si arata super maisna la 8000.dar nus bani.nus ce sa fac.so las asa sa nu investesc in ea devat anvelope si la anu sa iau alceva.dami un sfat

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

e unul din oamenii pe care l respect foarte mult chiar daca anul acesta la concurs m a descalificat.saluta l din partea moldoveanului :hi

am sal salut.mai exact sapt viitoare ca am sa ma duc cu maisna la el.sa vada in ce stare e.pt ca vreau so vand si sami iau un g din 90 cu 3 blocante.ala de 3000 si 113 cp.asta de 88 e prea slabut.si daca tot iau pe asta cat dau pe ala de ce sa nu fac asta nu?zimi si tu parerea?

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

salut.poate sami spuna si mie cineva de ce cutia de viteze la acest g schimba foarte tarziu.fenomenul e urmatorul...primi 300 de km a schimbat foarte frumos...dupa care am oprit in parcare si cand am plecat a inceput sa schimbe tarziu.adica 1 si 2 le schimba sus de tot .trebuie turata la maxim.aveti idee din ce e???

astept niste raspunsusri

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

vezi daca tija dintre acceleratie si tija care duce la cutia de viteze sa nu fi sarit

Si verifica si nivelul de ulei, daca e prea scazut se poate intampla acelasi fenomen, dar cel mai probabil este acea tija de legatura

Editat de doktor4carz

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

uleiul nul mai verific ca am sal schimb si filtru.asta am sa fac si la motor.dar spunemi si mie unde e aceasta tija...ca sa stiu sa ma uit.si sati mai spun cv.nu se mai opreste nici din cheie.si cate am vazut pe la motor are si niste furtune de vacum...poate sa fie si de la alea??merci mult de tot

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

nr meu este 0745500441. Suna-ma maine dupa 10 si rezolvam problema intr-un fel sau altul. Dar nu cred ca e ceva grav

Land Rover Discovery 2 , 2004automat,TD5 pentru plimbare

BMW 1200 GS LC Adventure pentru ture

Land Rover Defender 110 , 1999, TD5 pentru alte ture

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

dadada...asa ee

am gasit acum unul de 300 td.de 125 de cai.asta crd ca e alceva....sper sal dau pe asta cat mai repede si sal iau pe ala.e tot cu cutie automata.u ce ma sfatuiesti.automata sau mecanik?

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

multumesc de sfat.crd ca asa si faceam.e superba in teren.nu mai ai stres de ambreaj si tot asa....si atatea pedale :ha:

sa aveti sarbatori fericite si un craciun fericit. :banana :banana :banana :banana

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

salut.are cineva idee unde as putea gasi pompa care vine pe puntea spate , care actioneaza direrentialu.eu crd ca am agatat cv si sa rupt un capat.akm se vede un arc akolo.am vazut ca acea pompa e formara din 2 parti.mie miar trebui prima.adica partea mai mica.daca are cineva idee sami zica.multumesc frumos.

mitsubishi l200

patrol y60 2,8

patrol y60 4,2

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare