albinaru Postat Decembrie 5, 2019 Partajează Postat Decembrie 5, 2019 Grand Cherockee WG sau Discovery II. Intre doua masini cu aceeasi cilindree ce ati alege ? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 6, 2019 Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Ca tot te sfatuiam pe celalalt topic, eu asa alege ce am avut/cunosc. Din experienta, GC este usor de servisat, motorul de mercedes este mega comun, cu bube cunoscute si rezolvari dedicate. Motor +cute mercedes nota 10 cu intretinerea corecta. restul te adaptezi la americanii ce au _pe bani_ rezolvare pt orice. Disco nu cunosc, gura targului stii si tu cum este, nu mai discutam. Dar este o masina frumosa, posesorii sunt sufletisti si din ce am vazut in timp si la ea sunt bube specifice si rezolvari dedicate. Pt mine pare sa aiba nevoie de mai multa atentie decat jeepul, dar este doar parerea mea. Eu in 4 ani de Jeep am fost multumit si as repeta oricand experienta.Cred ca si capitolul buget general Jeep GC sta mai bine. 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 6, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2019 Multumesc foarte mult pentru raspunsul pertinent. Am citit cu mare atentie topicul aventurii tale cu GC si m-a facut mai circumspect fata de problema. Am avut Mercedes si stiu diferenta intre mit si realitate. De partea cealalta , cea cu LR, este usor de imaginat diferenta valul entuziastilor si realitatea oferita de electronica de pe fier. Nu stiu cu ce se mananca marca Jeep, care pe mine ma cam lasa rece la solutii tehnice. Electronica este de incredere? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Decembrie 9, 2019 Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Salutare, este un topic foarte interesant, poate ar trebui sa fie mai multe de genul asta. Nu am avut GC sau Disco 2, dar am avut cateva modele de Mercedes si pot sa spun ca la niciunul nu am avut probleme cu motorul, cutia sau diferentialul, am avut si un P38 care mi-a placut, o masina capabila si comfortabila in orice tip de teren, singura problema pe care o are marca in sine este electronica diferita fata de ce cunoastem noi, este greu de gasit diagnoza specializata sau personal calificat pentru a repara un LR. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 9, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2019 Multumesc Ovidiu, stiti cum este tendinta de a rugini a celor doua modele? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
OvidiuSG Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 LR sta destul de bine la tabla, sasiu, eu nu am avut probleme, GC asa cum spuneam nu am avut, deci nu pot sa ma pronunt, ca o paranteza la Mercedes nu cred ca am avut masina fara rugina, e o problema serioasa de-a lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 10, 2019 Partajează Postat Decembrie 10, 2019 (editat) Hei, salut, intru mai rar in perioada asta ca Decembrie si munca multa. GC sta slabut la rugina. Din care cauza iti recomandam utilitara 5 locuri si Italia-pt ca nu au rugina de obicei. Ruginesc la praguri si aripi- acolo se vede cel mai bine si imediat problema. Da, la capitolul electronica sta ok, sistemul de auto citire eroare fara tester dedicat, este destul de ok. Si repet. Un meserias ok sau o aprofundare temeinica a subiectului in cele cateva topicuri dedicate te ajuta maxim. Concret, dupa ce cumperi daca vrei sa fii gata,o poti face in maxim 2 saptamani si cu un buget de ~1000-1500E. daca binenteles si cumperi ce trebuie, nu ceva cu buba. Includ aici oringuri,furtune alimentare si injectoare,uleiuri de schimb-toate -punti ,cutie viteze,transfer,directie hidraulic- + antigel si lichid frana ,buba incalzire si curatenia aferenta pe instalatia ce nu are filtru dedicat -calorifer, bucsi,pivoti,rulmenti-cardan fata.....revizie frane-discuri-placute etrieri.... Alte bube electrice vin de la slaba intretinere si ingineri ce-si baga nasul prin fire.... Minim tot acolo te duci cred si cu LR. cu diferenta ca ai nevoie de consultanta dedicata , tester si meserias la fiecare pas..... Oricum te-ai invarti in jurul cozii, cumperi o masina de minim 15 ani... Editat Decembrie 10, 2019 de RZV 1 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 10, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 10, 2019 Interesant ...Cum este sistemul auto de citire a erorilor? Afiseaza pe displayul radioului? Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Decembrie 11, 2019 Partajează Postat Decembrie 11, 2019 (editat) Se pune contactul de 3 ori rapid si apare pe ecranul unde afiseaza kilometrajul codurile de eroare (PXXXX). La fel ca la Chrysler. LE: Uite si un filmulet pe youtube: Editat Decembrie 11, 2019 de rdk84 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
albinaru Postat Decembrie 11, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 11, 2019 Ah, ce chestie super ! Merci mult. Fericirea este simpla ... depinde cat de simplu poti sa fi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Decembrie 12, 2019 Partajează Postat Decembrie 12, 2019 Cu 50-60 de lei cumperi un adaptor ELM327, iar cu 100 lei cumperi aplicatia pentru Android cu care poti citi toate codurile de eroare (ECU, TCU, ABS, Airbag etc) si cu care vezi o multime de parametri. Smecheria cu cheia nu te ajuta cand ai o eroare la cutia de viteze. 1 '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate