Vizitator spatar ovidiu Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 As dori ca in acest topic toti ce-i care stiu orice informatii si amnunte legate de acest fenomen sa posteze si sa ne putem face o imagine(cei care stim mai putin) cat mai apropiata vizavi de ce a fost si ce a insemnat acest fenomen.Va multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kess Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Re: Camel Trophy viewtopic.php?f=21&t=242 Range Rover Classic V8 The Dakar; a challenge for those who go - a dream for those who stay behind / Thierry Sabine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Camel Trophy Multe lucruri interesante: http://www.cameltrophyvehicles.com/ Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Camel Trophy Stie cineva cum a luat nastere fenomenul camel trophy? masinile adica discovery si defender ,. ce modificari au suferit , ce aveau cu ei tot timpul de la piesa pana la alimente si la final.....de ce nu s-au mai organizat. Ma intereseaza subiectu foarte mult Multumesc Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobo Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Camel Trophy destul de multe informatii se pot gasi aici: http://en.wikipedia.org/wiki/Camel_Trophy din pacate se pare ca ratiunile economice au condus la anularea evenimentului dupa 2000: In 2000, the Camel Trophy returned with a new style of event. It developed the spirit of the Tierra del Fuego but the 32 competitors explored Tonga and Samoa in RHIB powerboats. Although the event was successful as a sporting activity, it failed to give the sponsors the exposure they desired. In the future they would concentrate on fashion, not performance. It was to be the last Camel Trophy. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CraiovaDakarProject Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Camel Trophy Cred ca mai putin ratiunile economice cat cele legate de fumat! 1. Deja nu mai da bine sa fumezi si nu cred ca vre-un producator de masini era dispus sa-si lege numele de tigari. 2. Aveai un eveniment scump care nu se putea reflecta in media (presa, TV, radio, etc) 3. Mare pacat Nicky Land Rover Discovery 200 Tdi http://www.calatorsauturist.ro/ ____________________________________________________________________ Cand vantul aventurii incepe sa bata, trebuie sa-i urmezi chemarea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Iulie 22, 2009 Partajează Postat Iulie 22, 2009 Re: Camel Trophy @BOBO , mare domn , mi-am gasit raspunsul la toate intrebarile....pacat ca nu s-a mai tinut astfel de competitii Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 (editat) Re: Camel Trophy Fenomenul Camel Tropy a debutat , la origine cu Jeep CJ5, apoi cu Range Rover apoi cu Serie III, si apoi cu Discovery. Defender-urile ramanand masini de asistenta .Numarul tarilor participante crescand de la an la an. Referitor la tigari si fumat, nu s-a facut niciodata legatura cu tigarile Camel si Camel Trophy, mai mult, in timpul campaniei din Romania, nu aveai voie sa-ti etalezi tigarile langa masini. Colaborarea dintre Camel si LR s-a sfarsit din motive "nebanuite" de noi, mai ales ca, fiind un eveniment care nu avea legatura cu fumatul, se putea promova in continuare linistit, singura asemanare cu tigarile fiind siglele comune. Probabil ca unul din motive a fost instarinarea de cate RJR a tuturor operatiunilor din afara USA, respectiv R.J. Reynolds , a luat decizia , la un moment dat sa vanda toate drepturile brandurilor sale in afara USA, catre JTI. Iata de ce, in USA, Camel ,Winston, More, samd sunt produse inca de RJR. Oricum, esenta Camel Trophy este exact ideea de a participa nu de a castiga neaparat.....ceea ce nu mai reusesc cei de la LR cu G4, desi si aceasta e o competitie spectaculoasa. Editat Septembrie 23, 2011 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Camel Trophy Si G4 Challenge s-a anulat incepand de anul acesta din ratiuni economice. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 25, 2009 Partajează Postat August 25, 2009 Re: Camel Trophy Si G4 Challenge s-a anulat incepand de anul acesta din ratiuni economice. :ha: :ha: Am auzit. E o tampenie. Acum orice "cutting cost" are o explicatie: criza "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Camel Trophy unul din motivele principale ale anularii a fost ca evenimentul devenise pur sportiv, fara a mai pune in evidenta comuniunea echipei om - LR, care pentru LR era esentiala. cit despre G4, multi fani LR-RR au renuntat pina si a il mai urmari, pentru simplul fapt ca acolo masinile au devenit de fapt doar carausul unor sportivi si a echipamentului lor, fara a pune echipa om-masina pe primul plan, transportul asta putind fi facut cu oricare alta masina, nu numai cu LR Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Camel Trophy unul din motivele principale ale anularii a fost ca evenimentul devenise pur sportiv, fara a mai pune in evidenta comuniunea echipei om - LR, care pentru LR era esentiala. cit despre G4, multi fani LR-RR au renuntat pina si a il mai urmari, pentru simplul fapt ca acolo masinile au devenit de fapt doar carausul unor sportivi si a echipamentului lor, fara a pune echipa om-masina pe primul plan, transportul asta putind fi facut cu oricare alta masina, nu numai cu LR Corect!!!! :g "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Camel Trophy unul din motivele principale ale anularii a fost ca evenimentul devenise pur sportiv, fara a mai pune in evidenta comuniunea echipei om - LR, care pentru LR era esentiala. cit despre G4, multi fani LR-RR au renuntat pina si a il mai urmari, pentru simplul fapt ca acolo masinile au devenit de fapt doar carausul unor sportivi si a echipamentului lor, fara a pune echipa om-masina pe primul plan, transportul asta putind fi facut cu oricare alta masina, nu numai cu LR Adica vrei sa spui ca aveau o echipa de marketing de 2 lei? Mi se pare prea ireal pentru o marca renumita. Am citit intr-un numar din primavara al Land Rover International cum vicepresedintele LR-Jaguar isi cerea scuze catre participantii si mai ales catre cei calificati in finala din 2009 pentru renuntarea din motive finanaciare la G4 Challenge. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Camel Trophy unul din motivele principale ale anularii a fost ca evenimentul devenise pur sportiv, fara a mai pune in evidenta comuniunea echipei om - LR, care pentru LR era esentiala. cit despre G4, multi fani LR-RR au renuntat pina si a il mai urmari, pentru simplul fapt ca acolo masinile au devenit de fapt doar carausul unor sportivi si a echipamentului lor, fara a pune echipa om-masina pe primul plan, transportul asta putind fi facut cu oricare alta masina, nu numai cu LR Adica vrei sa spui ca aveau o echipa de marketing de 2 lei? Mi se pare prea ireal pentru o marca renumita. Am citit intr-un numar din primavara al Land Rover International cum vicepresedintele LR-Jaguar isi cerea scuze catre participantii si mai ales catre cei calificati in finala din 2009 pentru renuntarea din motive finanaciare la G4 Challenge. Pai si ce vroiai ? Sa recunoasca ca sunt varza? cum spuneam, totul se reduce la "criza". Daca urmaresti istoria Camel Trophy, o sa vezi ca, aproape de anul in care LR au pus punct competitiei, nu mai era ce a fost; de unde participantii erau soferi NEPROFESIONISTI, nu aveau voie sa f facut vreodata sport de performanta, s-a ajuns la LR Freelander (?!?!) si caiac canoe, ciclism samd. Acestea nu mai aveau legatura cu ideea si esenta Camel Trophy.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 26, 2009 Partajează Postat August 26, 2009 Re: Camel Trophy unul din motivele principale ale anularii a fost ca evenimentul devenise pur sportiv, fara a mai pune in evidenta comuniunea echipei om - LR, care pentru LR era esentiala. cit despre G4, multi fani LR-RR au renuntat pina si a il mai urmari, pentru simplul fapt ca acolo masinile au devenit de fapt doar carausul unor sportivi si a echipamentului lor, fara a pune echipa om-masina pe primul plan, transportul asta putind fi facut cu oricare alta masina, nu numai cu LR Adica vrei sa spui ca aveau o echipa de marketing de 2 lei? Mi se pare prea ireal pentru o marca renumita. Am citit intr-un numar din primavara al Land Rover International cum vicepresedintele LR-Jaguar isi cerea scuze catre participantii si mai ales catre cei calificati in finala din 2009 pentru renuntarea din motive finanaciare la G4 Challenge. ma gindesc ca nu era chiar de doi lei din moment ce au realizat ca evenimentul nu mai pune in evidenta masinile. poate ca s-au trezit ceva mai tirziu sau pur si simplu tot show-ul a iesit altfel de cum asteptau ei. oricum altfel de cit asteptau adevaratii LR fani Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
defender Postat Februarie 9, 2010 Partajează Postat Februarie 9, 2010 Re: Camel Trophy Pentru cei interesati, se gaseste pe internet un torrent "Camel Trophy Land Rover Years 89-98", un reportaj video foarte impresionant de 1h30min. Suzuki Samurai 1.3l Vw Passat 1.9 TDI 4 Motion Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Camel Trophy Multumita lui Mariusg, care m-a tot pistonat, am gasit si pozele de la selectiile nationale din 1997. De indata ce imi fac timp sa gasesc un laborator ce poate face tranzitia de la negativ (film foto), la format electronic, le voi posta.:h5 "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 23, 2011 Partajează Postat Septembrie 23, 2011 Re: Camel Trophy Bravo Bogdane!!!.Chiar te rugam. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: Camel Trophy iata si pozele promise... Sunt amestecate, de la selectiile nationale si dela Romaero, Campania Nationala de strangere de participanti .... Ce vremuri!!! PS. Filmele sunt cam zgariate- au stat uitate mai mult de 10 ani Romaero: Tot Romaero Cam asta facea un copilot la Ca Trophy Proba la Selectiile Nationale Participantii trebuiau sa treaca pe cablurile intinse intre cele doua masini cu ajutorul butucilor Butucii sunt pe cabluri, in fata troliului Editat Septembrie 27, 2011 de Max "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: Camel Trophy Cam asa te urcai pe cabluri si trebuia sa mergi ca o rama... Ehipa CA Trophy Romania, Keoke 1996 Chibrit pentru un Camel Trophy Man :ha: tripoda facuta la fata locului, avea ca contragreutate Defenderul de asistenta Concurs cu premiu: recunoasteti domnul cu sapca? .... si o doamna la volan, prin noroaie Editat Septembrie 27, 2011 de Max "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Camel Trophy Nu merg filmele Bogdane. Doar mie oare? S-au incarcat , scuze :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Horace Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Camel Trophy Camel Trophy a fost un eveniment inventat pentru a aduce un plus de imagine brandului Camel. In momentul in care in unele tari reclama la tigari era interzisa, se apela la acest eveniment. Evenimentul era condus de catre WBI, o firma finantata de catre R.J.Reynolds (producatorul de Camel). Se facea reclama la ceasuri si la echipamentul Camel Trophy......insa era clara legatura cu tigarile. In Romania au fost 3 editii - una demonstrativa s-a tinut la SIAB si doua chiar au fost sub forma de concurs. Masinile de concurs erau Discovery cu unele inbunatatiri - trolii, punti intarite, scuturi, ambreiaj HD. Defenderele erau masinile de interventie si cu care se carau proviziile si echipamantele. Lucrurile s-au desfasurat cam asa - caravana CT mergea prin orase unde se faceau selectii locale, apoi toti cei alesi se prezentau la selectia nationala. Cei ramasi erau cei care treceau de unele teste: test fizic ( flotari, abdomene, alergare), test de condus ( aici a fost distractie maxima....multe masini rasturnate), test de rezistenta la oboseala ( se lasa cu sculare noaptea si plecare in traseu), test de orientare. In tot timpul acesta concurentii erau observati si se dadeau si note pt fair play si camaraderie. Aceste note contau cel mai mult. La CT conta atitudinea si fair play-ul din traseu. Daca treceai pe langa un echipaj rasturnat sau care era in impas si nu opreai ....erai descalificat. Erau si unele portiuni unde singur nu puteai sa treci....asadar echipajele erau obligate sa conlucreze, erau pomi de taiat, de construit poduri...etc. Dintre toti cei aprox 50 alesi din toata tara....plecau doar 6 si mai erau 2 rezerve. EI erau cantonati 2 saptamani la munte unde urmau un curs de pregatire fizica( asta l-au facut cu mine) si curs de cunostinte despre off road( cursul era facut cu concurenti care castigasera CT in anii precedenti) Partea frumosa este ca unul din echipajele noastre a castigat o proba speciala la unul din concursuri. Imi amimtesc ca organizatorii imi spuneau ca era o portiune periculoasa unde era recomandata o viteza de 40km/ora.....insa ai nostri au zburat cu 120:))))......erau invatati cu gropile din asfaltul de acasa. Amploarea CT s-a diminuat atunci cand s-au bagat mai multi bani in F1( era o mult mai mare expunere mediatica la aceeasi bani)..apoi la cumpararea RJR de catre JTI, CT a murit. PS: am vazut si ceva poze in care sunt colegii mei de atunci: Bogdan si Liviu + un tip care castigase in Franta CT..nu-mi mai amintesc numele. Ce vremuri........:old Today. Tomorrow. Land Rover. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
thx Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Camel Trophy Concurs cu premiu: recunoasteti domnul cu sapca? Tu esti Bogdane? Ce premiu primesc?:banana. Super misto pozele.:br.Ai si ceva filmari. Daca ai pe caseta filmari analog le pot face eu digital DVD. LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 (editat) Re: Camel Trophy Concurs cu premiu: recunoasteti domnul cu sapca? Tu esti Bogdane? Ce premiu primesc?:banana. Super misto pozele.:br.Ai si ceva filmari. Daca ai pe caseta filmari analog le pot face eu digital DVD. ....Cosmine brrrrrrrrrrrrrrrrrb wrong answer. PS. si eu sunt in poza, dar nu am sapca.....:grin: Din pacate nu am nici o filmare de acolo.....Si filmele astea le-am gasit din greseala.... Editat Septembrie 27, 2011 de bogthebat "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Septembrie 27, 2011 Partajează Postat Septembrie 27, 2011 Re: Camel Trophy Poza ajutatoare: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate