dragoslav Postat Decembrie 20, 2019 Partajează Postat Decembrie 20, 2019 Buna seara.am o problema cu accelerarea... la plecarea de pe loc ,pana la aprox 1800-2000 ture nu am putere...parca e infundat ceva...apas acceleratia pana la capat iar masina raspunde extrem de greu si se intinde forte mult pana ajung la 2000 ture ...cand trec de acest prag ,1800-2000 ture trage normal... cateodata , chiar smuceste usor cand trec de acest prag daca pedala e in fund... aceleasi simptome le am si la schimbarea vitezelor in jos, pt frana motor...daca scapa sub 2000 de ture , apas acceleratia pana la fund si deabia se ridica la 2000 ture...dupa care nu are nici o problema. problema asta nu este tot timpul ...apare si dispare...in ultimele 2 zile tot mai des apare... turbina cateodata fluiera ....am pus testerul pe ea si -mi da aceste erori : 4,1 Inlet Air Temperature Circuit ; 20,5 EGR Valve Stuck Closed Masina are cablajul schimbat cu original, egr este anulat, senzorul de pe admisie este curatat , senzorul de la debitmetru curatat, ulei si filtre noi. Cam de ce sa ma apuc? Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 (editat) Salut, petru inceput schimba senzorul de pe admisie(Bosch 0 281 002 205) si vezi sa nu agate tija de la wastegate pe tija exista un reglaj, numeri spirele de la filet ramase intre piulita si valva(standard sunt cam 13) intorci piulita pana mai raman 10 spire si invarti reglajul pana a ea. Editat Decembrie 21, 2019 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Decembrie 21, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Am mai curatzat o data senzorul map....am si comandat unul dar doar luni al primesc....am verificat tija si nu agatza...am desfacut valva am curatzat la clapeta ca si in filmuletz si am reglat tija la 10 spire...amu trage mai bine dar tot s a ,,gatuit"" de 2 ori... Ce nu am specificat la prima postare...: Se gatuie cand e motorul cald...la rece ,adica cand inca nu e la jumatate pe indicator, nu are nici o problema.... Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Asteapta sa vezi ce face cu senzor nou ca daca intr-adevar e defectiune pe IAT nu ai ce face altceva NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat Decembrie 26, 2019 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2019 Buna seara si Craciun Fericit! Am primit in 24 senzorul map si l am montat. Azi a m facut un drum mai lung si masina se comporta excelent. Se pare ca problema a fost acel senzor. Multumesc dlui Fery pt ajutor! Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate