maryuss Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Caut un kit de conversie de la perne de aer la arcuri ( sau macar flansele de pe punte) pentru lr discovery td5 "Prea multi prosti pentru o tara atat de mica.." :bc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Decembrie 21, 2019 Partajează Postat Decembrie 21, 2019 Succes. E plina planeta de ele NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Decembrie 25, 2019 Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Eu am facut conversie cu produse Raptor 4x4 kit complet si cu amortizor de directie. Gasesti pe net. apor la treaba. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
extremeseby Postat Ianuarie 3, 2020 Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Am eu flanse pt conversie si arcuri. If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate