Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dintr-un IMS și un Teranno 2 diesel 127 cp poante să iasă ceva păstrînd caroseria de IMS .

123nik

Postări Recomandate

Poti pune orice motor si transmisie pe IMS, problema e pe la suportii motorului, cutiei, reazemului intermediar.

Dupa care vezi ce sens de rotatie are transmisia de terrano fata de IMS, daca se invarte invers trebuie sa pui si puntea spate de la terrano iar pe fata trebuie sa cauti ceva care sa mearga, o adaptare.

Instalatia electrica necesita adaptare, comenzile, instalatia de franare, de evacuare, cam totul....

Dupa care la RAR vei primi respingere, acolo inca se traieste in comunism.

Sa o faci doar sa o plimbi cu platforma, tu stii daca merita.

Sa o faci doar pentru drumuri de tara, idem.

Mai bine faci IMS-ul o masina istorica, nu costa mult si scapi de taxe, vara e placut sa mergi decapotata.

• Like 1
Nascut-crescut in IMS-eu si Tv-eu !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

a spus ca vrea sa pastreze CAROSERIA de IMS si nu sasiul

Carseria de ims nu se ptriveste pe nici un sasiu de masina normala intrucat sasiul de IMS este drept, nu are curburile de la arcul puntilor. Asadar... modificarile podelei caroseriei sunt spre imposibil . Sa pui totul de pe terrano pe ims...da, este posibil...desi daca tot nu ai o masina omologata si imatriculata, mai bine te pui si tai de pe terrano tot sa o usurezi dar ramai cu instalatia electrica, confortul pozitiei scaunelor, instalatia de frana etc.

Editat de soimu`
  • Like 1
forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Din cate stiu Terrano parca este caroserie autoportanta iar IMS-ul este pe sasiu.

Cum faci, tai Terrano cu flexul sa asezi cascarabeta de IMS ?

Va arata ca dracu ' ! :bi

are sasiu, nu este autoportanta . Cauta pe net si vezi!

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

a existat o caroseri e de ims, modificata pentru a se potrivi pe sasiu de aro. mi se pre ca era facuta chiar de fabrica, sau poate de o firma afiliata cumva fabricii. arata foarte bine, masina parca avea motor de peugeot.

DXX
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare