verzet Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Salut colegi. Mi-am luat de curand oglinzi/sticla care pot fi incalzite. Acuma am cateva nelamuriri si sper sa ma puteti ajuta. 1. Ce grosime sa pun la fir? Eu m-am gandit la 1 sau 0.75 2. Ce tip de conductor? Siliconic, rezistent la temperaturi inalte(FEP), auto(FLRY)...? 3. Unde leg firele? EU m-am gandit imediat dupa butonul de dezaburire. P.S. La multi ani cu sanatate!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Ianuarie 1, 2020 Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 1. Pentru ~ 2A / 25W (cum au ale mele de ex) 0.75 e mai mult decat suficient. Mai multe detalii: https://www.wirebarn.com/Wire-Calculator-_ep_41.html 2. as folosi FLRY 3. ideal, pe butonul de dezaburire cu releu separat. Altfel ar trebui vazut daca instalatia de dezaburire mai suporta ~ 50W in plus... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Ianuarie 1, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 Mersi Crispus de informtii, mai mult decat utile. MAi trebuie sa vad cum trag firele in oglinzi avand in vedere ca la land cruiser sunt niste suruburi care ma incurca, dar la care nu pot renunta, se folosesc la reglajul oglinzii.O sa incerc sa le gauresc prin mijloc ca sa pot trece firele prin ele. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
miklovan Postat Ianuarie 2, 2020 Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 De unde ai luat oglinzile? Da un link te rog. multumesc "A bon entendeur, salut!" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Ianuarie 3, 2020 Autor Partajează Postat Ianuarie 3, 2020 Salut. De pe ebay , in funcție de ce model de masina ai iti alegi . Eu asta am luat https://www.ebay.co.uk/itm/Left-Passenger-Side-Heated-Mirror-Glass-for-Toyota-Land-Cruiser-1987-1990-852LSH-/392539050359?nav=SEARCH 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Februarie 19, 2020 Partajează Postat Februarie 19, 2020 Acum vreo 7 sau 8 ani am luat cu @Marse si @mergioricrapa niste folii care se aplicau pe oglinzi. Doar @mergioricrapa a apucat sa isi puna ''incalzitoarele'' pe oglinzile originale de Toyota iar la scurt timp s-a ales :cncu ele sparte...Probabil ca fiind iarna era prea mare diferenta de temperatura. :old Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
verzet Postat Februarie 20, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 20, 2020 Mai sa bat in lemn, pana acuma e ok cu oglinzile. Dar nici nu a fost foarte frig ca sa fi diferenta mare de temperatura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate