Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Si eu... tot din Timisoara... :))

Vizitator themircea

Postări Recomandate

Vizitator themircea

Salut! :hi

Sunt Mircea Georgescu, din Timisoara, am 39 de ani si am o firma mica ce aduce din Vest accesorii auto... da' nu va zic mai mult despre ce-i vorba ca nu asta-i scopul prezentarii, nu? :)

Despre masini amu' : in cursul timpului, nu deodata :) ... am avut de la Renault 5 GT Turbo si Peugeot 205 GTI, pana la Dacii 1310 (cateva...) si 1307, un camion(si mergea ca focu'... pana am lasat pe altcineva sa mi-l conduca si l-a facut praf...), microbuse, Granada 2.3V6, Moskwich (pe-asta l-am facut eu praf in 1991...) si... nu mai stiu...

A! Ba da, cum sa uit M461-le? Prin 1994-1995. Vechi ca istoria, mergea ca un tanc, bara din fata tot ca la un tanc, franele trebuiau aerisite tot la doua zile - nu ma intrebati de ce, ca totul era nou si am fost la toti mecanicii din TM la vremea aia. O data n-am aerisit franele la cele doua zile regulamentare si am incercat bara din fata la 20-30 la ora... O pedala, a doua, a treia... Singura avarie: a zburat ornamentul nichelat de la farul din stanga. Cel pe care am incercat bara fata, insa, s-a transformat din sedan in hatchback... :sr E mult de-atunci... Cand am ajuns la 1.500.000 de km la volan m-am hotarat sa nu mai tin socoteala ca...

Acum am o Laguna 1.6 16V din 2000 si un Transit 2.2 140 CP de o luna.

Ce sa va mai zic? Intrebati-ma si va spun...

Mircea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator themircea

Re: Si eu... tot din Timisoara... :))

Salut!

Vaaai ce face batranetea din om... :wink:

Am uitat din "istoricul" meu o gramada de motociclete si un ARO 243 ce l-am avut vreun an. Excelenta masina atat timp cat mergea... Daca trebuia s-o repar... vaaai! Cred ca piese mai scumpe de-atat nu are nici Maybach-ul...

L-am luat cu fata defecta si m-am gandit ca o repar eu, ca la surubarit ma pricep. Aiurea! Cand am vazut cat m-ar fi costat sa-i pun fata la punct... am ramas 4x2... :p

Mircea

Link spre comentariu

bine ai venit!

se pare (cel putin la prima vedere) ca ai ceva experienta si te cam pricepi...asa ca o sa te rugam sa "dai cu ochiul" cand se intreaba pe la sectiunea de mecanica (si nu numai ) ca sunt putini care stiu ce spun, majoritatea au pareri (ceea ce e bine... daca nu sunt altceva).

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator themircea

Salut!

Va multumesc tuturor pentru mesaje!

Sunt chiar multe lucruri de invatat de pe acest forum si, din cate vad, aici e o viata teribil de dinamica si activa. Paaai e si normal: 4x4, nu? :wink:

Duminica placuta!

Mircea

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare