Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Va saluta Conashu, din Targoviste

Vizitator conashu

Postări Recomandate

Vizitator conashu

Cu respect, va salut pe toti. Pentru cei ce ma cunosc din celelalte forumuri 4x4, sunt acelasi "Conashu". Pentru cei care nu ma cunosc, sunt Cristian Popescu, din Targoviste, am 46 ani, posesor ( printre altele ) al unui ARO M461 C, fabricat in 1975, sunt iubitor al muntilor, al iesirilor in natura, al off-road-ului, dar si pasionat al masinilor retro ( deci, in linii mari sunt muscat de acelasi virus ca si voi ).

Felicitari acestui FORUM.

Sunt mai de mult inscris si desi nu am postat pana acum, am fost si voi fi un statornic "cititor". Am gasit multe aspecte interesante aici, in domeniul care ma preocupa si ma intereseaza. Prin urmare, doresc viata lunga acestui FORUM.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator conashu

Re: Va saluta Conashu, din Targoviste

bine ai venit

f faina masina

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

bine ai venit conashu-le, stiu ca esti un ghid de nadejde in zona ta, poate cine stie....

Toyota FJ40 - 4,2 - benzina

Mitsubishi Pajero 3,8 V6- benzina-2007;

Range Rover 4,0 V8-- benzina- '99,

Toyota RJ70 2,4 - benzina-'86,

Tico SX '99

scuter Kimco 49 cmc

Ocean Kayak - Malibu Two XL

www.orr.ro

Link spre comentariu

Conashule marfa utilaj :h5

:1 Buna achizitie :cl

Personal sunt in tratative pentru a cumpara asa ceva...sper sa reusesc cat mai repede.

Kia Sportage,2005,albastru

Toyota LC 120,job car

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare