Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

SUZUKI cu motor de BMW

bogdan1323

Postări Recomandate

• 2 săptămâni mai târziu...

Re: SUZUKI cu motor de BMW

tehnic e posibil, cu omologare individuala. Eu am mers legal ani buni cu o batrana Dacie cu motor Renault, dupa ce motorul original de 1.3 a dat coltul. S-a facut omologare individuala fara prea multe fasoane. In 96 a fost asta.

Samurai incepator
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am trecut RARul cu brio asa ca multumesc pt raspunsuri. Era omologat in germania cu toate accesoriile pe el asa ca slava domnului ma asteapta inmatricularea si atat. :hi

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

4 purcelusi in linie, hm 1,6 de ce nu 1,8 , 2,0 , :twisted:

bine ca ai trecut-o de competenti baga mare ca suna frumos !

P.S. auzi, ca sa nu ne mai incurcam pune bre un 3,5 pe puntea fata, cutia pe puntea spate si-n loc de praguri aripi

Patrol GR 94, in continua evolutie
Link spre comentariu

cum naiba au reusit sa-l strecoare sub capota???

bravo, ar fi de vazut cum trage fata de unu de 1,3....desi ne cam dam seama :banana

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Mam dat azi cu unul pe injectie de 1300 si pot spune ca trage mult mai bine desi cred ca mai trbuie reglat ceva ca se aude cum trage aer fals sau asa cred eu. in rest merge beton

Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare