bogdan1323 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 Vreau sa il cumpar si proprietarul imi spune ca are omologare in brief cu motorul de bmw de 1600 cmc. Am sanse sa trec RARul cu cu omologarea nemteasca? Multumesc anticipat Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgenk4 Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW Din cate cunosc eu daca motorul respectiv nu a fost pus vreodata de fabricant pe masina nu ai nici o sansa la omologare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 8, 2008 Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW tehnic e posibil, cu omologare individuala. Eu am mers legal ani buni cu o batrana Dacie cu motor Renault, dupa ce motorul original de 1.3 a dat coltul. S-a facut omologare individuala fara prea multe fasoane. In 96 a fost asta. Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 8, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 8, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW Am trecut RARul cu brio asa ca multumesc pt raspunsuri. Era omologat in germania cu toate accesoriile pe el asa ca slava domnului ma asteapta inmatricularea si atat. :hi Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW baga tare, sa nu te prinda 15 decembrie ca te omoara taxa, daca ai scapat de rar Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FELDGRAU BRONC Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW 4 purcelusi in linie, hm 1,6 de ce nu 1,8 , 2,0 , :twisted: bine ca ai trecut-o de competenti baga mare ca suna frumos ! P.S. auzi, ca sa nu ne mai incurcam pune bre un 3,5 pe puntea fata, cutia pe puntea spate si-n loc de praguri aripi Patrol GR 94, in continua evolutie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW sa-l stapanesti sanatos :hi Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 9, 2008 Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW cum naiba au reusit sa-l strecoare sub capota??? bravo, ar fi de vazut cum trage fata de unu de 1,3....desi ne cam dam seama :banana forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan1323 Postat Decembrie 9, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 9, 2008 Re: SUZUKI cu motor de BMW Mam dat azi cu unul pe injectie de 1300 si pot spune ca trage mult mai bine desi cred ca mai trbuie reglat ceva ca se aude cum trage aer fals sau asa cred eu. in rest merge beton Samurai metis Pajero 2.8 scurt KQ Spider CAN_AM Discovery 3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate