extremeseby Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Salutare! Deschid topic nou sa centralizam micile diferente si sa impartim pareri la motoarele TD5 Euro2 si Euro3, sau cum mai sunt cunoscute 10P si 15P dupa seria motorului. Am trecut prin schimb de chiulasa, distributie, injectoare de la un donator euro3 pe un euro2 si dupa multa informare de pe RAVE inca mai astept pareri. Incerc sa folosesc pt transplant cat mai multe piese noi de pe Euro3. 1.Axa cu came Eu3 LGC000310 o fi diferita de cea veche ERR6676 ? Eu le-am masurat cu sublerul si varful e aceelasi, doar durata injectiei nu o pot masura. 2.citat din Rave: Axa de culbutori pt injectie Eu3 MUI000040 o poate inlocui pe cea veche Eu2 ERR7231 atata timp cat se folosesc suruburile de reglaj corespunzatoare. LGV000020 ar fi surubul pt Eu3 si ERR7065 ar fi la Eu2. Masurate sunt identice, vizibil cele noi ar trebui sa aiba un punct stantat sus langa taietura de surubelnita, ei bine eu n-am gasit asa ceva. 3. Lantul distributiei eu3 are zalele din tabla mai groase. Pinioanele de pe axa cu came si vibrochen par identice. 4. Din popor se aude ca injectoarele eu3 merg in locul celor vechi, dar viceversa nu. Sincer, am vazut si invers montate ca asa s-au descurcat oamenii si n-a mai crapat nimic la distributie. Stiu ca difera presiunea de lucru. If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 1, 2020 Partajează Postat Februarie 1, 2020 Salut. La diferente dpdv piese pur mecanice nu ma pricep. Ceea ce stiu sigur e: 1. FPR-ul trebuie sa fie dedicat pt Eu3 ca exista diferenta majora 2. Fizic injectoarele se pot schimba(a mea cand am cumparat-o avea 4 negre si unul verde ceea ce am descoperi doar ulterior dupa ce pe tester ala de Eu3/verde avea valori de balans mare comparativ cu ceilalti din cauza ca nu se putea salva codul)... daca pui injectoare Eu3 iti trebuie si ECU seria NNN pt ca MSB nu accepta coduri de Eu3 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
extremeseby Postat Februarie 1, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 1, 2020 Deci merg pe injectoarele vechi de EU2 atunci. Asta e bine de stiut inainte de programarea cu nanocomul, ca aruncam 25 de lire pe saibele de foc aiurea. If I’m going to hell, I’m going in a Land Rover! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate