Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

O nunta frumoasa.

alpinman

Postări Recomandate

Re: O nunta frumoasa.

:1 :1 :1 Supeer tareeee nunta de pe munte. Felicitari si sa va fie de bine

Mitsubishi Pajero 2.5 SWB

M 461 - 1977- in constructie...

Mercedes wW126 300 SEL

...alte acareturi 4x2...

ex: Mitsubishi Pajero 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...
  • Răspunsuri 56
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Ca tot vorbeam de botez acum un timp, in preajma Craciunului va voi vorbi de cat de frumoasa si plina de adrenalina este fetita noastra. Va tin la curent . Multa bafta si sa traiasca toti copiii de pe lumea asta! :banana

MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Evenimentul s-a produs! Pe, 10 decembrie la ora 4.45, cu senzationala greutate de 2750 grame si 48 cm, a venit pe minunata noastra lumu Ana Maria Manole ( MINIMANOLEASA) . Sanatate tuturor si sarbatori fericite! Botezul la inceputul lui februarie la munte, dar nu stiu inca locatia. Va pup! :Gr :tk

MItubishi Pajero V6 3OOO
Link spre comentariu

Evenimentul s-a produs! Pe, 10 decembrie la ora 4.45, cu senzationala greutate de 2750 grame si 48 cm, a venit pe minunata noastra lumu Ana Maria Manole ( MINIMANOLEASA) . Sanatate tuturor si sarbatori fericite! Botezul la inceputul lui februarie la munte, dar nu stiu inca locatia. Va pup! :Gr :tk

Felicitari pentri MINIMANOLEASA si sa creasca MAXIMANOLEASA mare si frumoasa! :1 :banana :banana :banana :banana :banana

Link spre comentariu

:1 :1 :1 :1 :1

Ba frate ai facut o nunta de vis ... la care multi nu s au gandit .... nici acum nu imi vine sa cred ...

Sa iti traiasca fetia , sa fie sanatoasa ....

BOTEZUL unde te ai gandit sa il faci ????

:10 :10 :g

Club Sportiv x3m

Valcea

Link spre comentariu

Felicitari ... :h5 Sincer in Romania in afara de breasla motociclistilor care se casatoresc (nu prea des ce`i drept :grin: ) inconjurati de motoare si sunt sustinuti de "frati" imbracati in piele din cap pana in picioare .. nunta ta E CEVA :1

Felicitari si pt printesa si sa creasca mare inconjurata de dragostea voastra :1 :banana :x :x :x

~ Silence is a gift ~

~ Learn to value its essence ~

Link spre comentariu

Sa fie fericita si iubita fetita voastra, abia astept sa vad si poze de la un botez pe masura nuntii..:D

Exceptional efortul cu nunta..cred ca mai ales efortul de a convinge familiile si popa sa vina acolo pt oficiere...:D...Pentru multi altii,chiar daca poate si-ar fi dorit si si-au imaginat,asa ceva nu ar fi foat posibil nicicand..:|..asadar,se vor multumi sa priveasca pozele tale si sa-si imagineze cum ar fi fost..:). Merci !

Vand 4 intercoolere maricele,boost controlere manuale, un radiator A/C terrano, piese lancia k
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare