Lipoveanu Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 cea pe care o am e cam mica ... am probat.....am mai intins de ea...dar tot mica e ... : vezi foto ... http://i415.photobucket.com/albums/pp238/lipoveanu_99/DSCF0772.jpg cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: caut sufa de copac unde e pomisorul ala? :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: caut sufa de copac Am pus mai demult o poza aici pe forum in care era un copac pentru care nu ajungea nici sufa de 9 metri. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabitzu Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: caut sufa de copac sibienii cred ca il stiu: bradul respectiv, mi-a spus un padurar, are, dupa dimensiuni, cam 3-4 sute de ani. Jimny VVT, ex Toyota KZJ70 - "cand ma fac mare, imi iau Defender" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: caut sufa de copac m-ai facut curios .. o sa-l masor cu prima okazie ... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Suparici Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: caut sufa de copac cei mai mari sunt pe la americani....sau cel putin asa sustin ei :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate