Bobi Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 Salutare la toată lumea! Oare ma poate ajuta cineva sa identific actutorul care comanda clapeta de aer de la picioare? Am săpat netul in stanga ai dreapta, dar nu am gasit un cod de actuator. Este vorba de un D 3 din 2008 2.7 . Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 15, 2020 Partajează Postat Februarie 15, 2020 (editat) Salut, dupa cum descrii cred ca e vorba de JWO500020 ca doar pentru picioare nu exista, http://new.lrcat.com/#!/12128/45758/45786/3557/45809 .... mi-a luat cam 2 minute fara sa sap netul :wink: Editat Februarie 15, 2020 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobi Postat Februarie 15, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2020 Da da,pînă aici am ajun si eu! Ventilatia functioneaza in parametrii,dar cand dau spre picioare,nimic si cand dau combinat de ex fata si picioare,scade doar intensitatea aerului din grilele din fata(pasager ,sofer). Din schema reiese ca sunt 3 motorase, care nu stiu ce acționează fiecare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobi Postat Februarie 15, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 15, 2020 Gata am gasit ,multumesc Fery! Ala este .....Ce tii si cu ochelaristii ăștia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate