cristian.cojocar Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Salutari, as vrea sa pun flanse la roti. Am facut chestia asta la Vitaara - flanse + inaltatoare- si rezultatele au fost foarte bune la off-road. Cauciucurile pt care vreau sa folosesc flansele sint 215/65R16 98T-6JX16 pe care vreau sa le folosesc vara. Din cite am inteles, ar merge flanse de 38mm daca pun si inaltatoare, sau 30mm daca pun numai flanse. Inaltatoare nu vreau sa pun, nu voi face off-road greu, doar cdva drumuri forestiere desfundate. Ce parere averi, pun 38mm? mai mari? mai mici? Multumesc, cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 215/65/16 sunt cauciucuri standart şi daca nu te gındeşti ınaltatoare de ce numai flanşe?are rost? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Februarie 24, 2020 Partajează Postat Februarie 24, 2020 Dimensiunea asta de roti este standard pentru Freelander 1, ar trebui s-o ai trecuta in CIV! Nu te incurca cu flanse si inaltare, nu vei face decat sa soliciti suplimentar si inutil rulmentii si planetarele! Cu putina rabdare, vei gasi pe aici topicurile celor care au incercat modificarile astea si au renuntat rapid la ele! Tot pe aici vei gasi topicuri ale celor care au balaurit prin munti cu masina stoc, cu rezultate frumose! Mult mai util ar fi sa inveti sistemele masinii si cum sa te folosesti de ele! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2020 Dimensiunea asta de roti este standard pentru Freelander 1, ar trebui s-o ai trecuta in CIV! Nu te incurca cu flanse si inaltare, nu vei face decat sa soliciti suplimentar si inutil rulmentii si planetarele! Cu putina rabdare, vei gasi pe aici topicurile celor care au incercat modificarile astea si au renuntat rapid la ele! Tot pe aici vei gasi topicuri ale celor care au balaurit prin munti cu masina stoc, cu rezultate frumose! Mult mai util ar fi sa inveti sistemele masinii si cum sa te folosesti de ele! Bafta! Da, dimensiuena este in CIV. Pe ling asta mai are si pe 15 si pe 17. Jantele de rezerva pe care vreau sa pun cauciucurile mentionate sint pe 16 si le voi folosi numai vara pe noroaie. La Vitara a iesit bine cu flanse si inaltare, si am cistigat mult la stabilitate. Insa oricum nu merg cu FL-=ul pe unde am urcat cu Vitara. Cred ca pina la urma pun cauciucurile si mai vad cum se comporta. Multumesc de sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 24, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 24, 2020 215/65/16 sunt cauciucuri standart şi daca nu te gındeşti ınaltatoare de ce numai flanşe?are rost? mi s-a parut destul de inalta ca sa mai pun si inaltatoare. iar drumurile pe care o voi folosi nu sint foarte nasoale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Februarie 25, 2020 Partajează Postat Februarie 25, 2020 (editat) Da, dimensiuena este in CIV. Pe ling asta mai are si pe 15 si pe 17. Jantele de rezerva pe care vreau sa pun cauciucurile mentionate sint pe 16 si le voi folosi numai vara pe noroaie. La Vitara a iesit bine cu flanse si inaltare, si am cistigat mult la stabilitate. Insa oricum nu merg cu FL-=ul pe unde am urcat cu Vitara. Cred ca pina la urma pun cauciucurile si mai vad cum se comporta. Multumesc de sfaturi. Servus! Nu compara cu Vitara. Este alta masina. Conteaza,la o inaltare( cu sau fara roti mai mari), cat de rezistente sun planetarele, rulmentii sau alte cele, cum spunea si colegul @ teddybear. Editat Februarie 25, 2020 de cmarin 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Februarie 25, 2020 Autor Partajează Postat Februarie 25, 2020 Servus! Nu compara cu Vitara. Este alta masina. Conteaza,la o inaltare( cu sau fara roti mai mari), cat de rezistente sun planetarele, rulmentii sau alte cele, cum spunea si colegul @ teddybear. Multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate