Angler Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Salutari tuturor si bine v-am gasit ! Sunt Bogdan din Iasi, am un SAMURACHE cu care ma dau cum apare ceva timp liber, sau, cand mai ies si baietii la un gratar. O sa postez si cateva poze cu ,,tigaia" . Va doresc tuturor toate bune si noroaie cat mai multe si mai ales, dese. :ypu P.S. Scuze pentru calitatea pozelor, telefonul meu... :) Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mugur Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Salutari din Iasi Bine ai venit !... :grin: :h5 :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rudy Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Salutari din Iasi Bine ai venit Bogdane! :W PS. sper sa ne vedem cit mai des prin padure :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Noiembrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Salutari din Iasi Bine ai venit Bogdane! :W PS. sper sa ne vedem cit mai des prin padure :h5 Salve Radule, peste doua saptamani, iar la noroaie :ypu nu cred ca-i cazul sa te intreb daca vii.... :) asa ca .... e stabilit :hi Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator vergu cristian Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: Salutari din Iasi Bine ai venit! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robert Postat Decembrie 10, 2008 Partajează Postat Decembrie 10, 2008 Re: Salutari din Iasi bine ai venit! :hi 0741140440-Robert Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate