cristian.cojocar Postat Martie 3, 2020 Partajează Postat Martie 3, 2020 Se pare ca trebuie sa fiu serios. Asadar, cine stie de ce la noul set de indicatoare de bord din dezmembeari, acul de la combustibil merge invers? Mi-ar prinde bine o spolutie de reparare pentru ca toate celelalte becuri si ace merg foarte bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 4, 2020 Partajează Postat Martie 4, 2020 Daca la bordul vechi mergea bine si nu ai umblat la sender problema doar in bord poate sa fie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristian.cojocar Postat Martie 4, 2020 Autor Partajează Postat Martie 4, 2020 Daca la bordul vechi mergea bine si nu ai umblat la sender problema doar in bord poate sa fie banuiesc ca sender-ul este plutitorul din rezervor. Nu am umblat nicieri, doar am schimbat bordul de UK cu citeva de EU. Dintre toate,asta e cel care merge cel mai bine -viteza, becuri, temperatura- doar nivelul de combustibil face nazuri. Cred ca o a merg cu 5l de motorina in portagaj, si daca indica si asta bine, o sa il las asa. Pina la urma e doar o conventie.Si un bec pe care pot a il ignor. Merci cc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate