soimu Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 iaca psd a castigat pdl a iesit pe locul 2 pnl e pe locul 3 si vrea sa conduca in continuare... nu stiu nici macar cum ar fi mai bine pentru Romania ne asteapta vremuri grele si guvernantii se bat pentru os, iar cetatenii nici nu stiu cine ar fi mai bine sa castige, pentru ca moralul e la pamant (deja) iar speranta este undeva sub 0... a venit toamna, romania tocamai a cazut din pom... e impinsa de vant... pariez ca o sa aterizeze in cea mai groasa mlastina posibila bleah forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Si asta se intimpla pentu ca noi le permitem....din pacate. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Daca mai iese si berbecali presedinte la anul, imi caut sa-mi fac cetatenie in orice alta tara... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat eu unul as propune decimarea in randul clasei politice....sa vad dupa prima decimare cui o sa-i mai arda s-o frece aiurea prin parlament ...guvern....presedentie :ce :ce Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Macar am scapat de VADIM si oaia behaitoare :ha: Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nellorunner Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Si acum iar vin comunistii la conducere.....in frunte cu boul de geana..... :T :T :T Unde esti tu Tepes Doamne...??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Noiembrie 30, 2008 Partajează Postat Noiembrie 30, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Cati dintre voi ati votat?!!! Eu da! Care e procentul celor care au votat?!!! Sub 40%! Atunci de ce dracu ne vaitam?!!! Avem ce meritam! Si e obtinut cu consimtamantul nostru - mai exact al celor care n-au votat! Eu nu ma simt vizat. Din punctul meu de vedere, cine nu voteaza, nu conteaza! Deci, nu are nici dreptul la opinie - i-a lasat pe altii sa hotarasca pentru el! Daca ies comunistii, inseamna ca asta vor romanii! Si daca asta vor, mai mult ca sigur ca, nu codrul este frate cu romanu'... ci prostia! Domnia si prostia se platesc! Daca ai un sistem politic ca-n vest, cum poti sa mai furi?! Si cum pe roman nu-l intereseaza decat ce mai poate scoate "pe langa"... PS: Chiar nu s-a saturat nimeni de "shmekeri" de bani gata sau furati, de baiatu' lu' X si nepotu' lu' Y, de abuzuri in functie, de "privilegiati", de politie aservita celor enumerati... etc....?!!! Se pare ca nu! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Magnum, hai sa-ti spun de ce nu am votat eu azi: 1-indiferent cine a fost la putere, ne-au sfidat prin jaful care l-au facut mana in mana cu opozitia; 2-au disparut banci cu bani cu tot=nimeni nu a fost gasit vinovat! 3-cand a fost sa se voteze in parlament vreun beneficiu, avantaj pentru EI, toti, indiferent de culoarea politica au votat in unanimitate pro ; 4-iti place ideea de "imunitate" aplicata si in cazurile de incalcare flagranta a Codului Penal?(vezi cazurile de accidente auto, unele chiar pe trecerea de pietoni, soldate cu decesul victimei si nimeni nu a fost condamnat) 5-ai uitat replica celebra a nu mai putin celebrului Dan Iosif (D-zeu sa-l ierte!) : "C-asa vrea muschii mei !". O replica pe care doar el a rostit-o, iar restul ne-au aplicat-o; 6-notiunea de "pensie de parlamentar" ti se pare OK? nu cumva pensia este acel venit obtinut in urma unei activitati profesionale? a fi parlamentar este o profesie? sau scarbele astea au ajuns acolo fiind trimisi, votati, mandatati pe termen bine determinat? Si daca e pensie de ce e preferentiala? De unde atata nesimtire fata de pensionarii care-i voteaza mereu? Si sunt mult mai multe motivele pentru nu voi mai vota decat la locale: primarul de sector 3-Bucuresti chiar a reusit sa schimbe fata sectorului in mai putin de 2 ani de cand isi incepuse mandatul! Si, da, continui sa consider ca EXIST si CONTEZ! Dar dreptul meu de a vota consider ca fost batjocorit de fiecare data si m-am saturat! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Si mai au si nesimtirea sa CHIULEASCA !!!! Pana si un prapadit de elev care chiuleste, o beleste! Tu dk lipsesti de la munca e ok? Si apoi au pretentia de PENSIE ?!? Da` cand nepoata d-nei(cica) Norica Nicolai a fost filmata votand in locul mai multor parlamentari ai uitat? Si ca d-nul(cică) MeleÅŸcanu i-a luat apărarea sfidand si proba video, ai uitat? Si, evident, nimeni n-a patit nimic.... Da` ca legea ilicitului nu exista, e ok? Banuiesc ca ai toata increderea in declaratiile lor de avere... Dk tu consideri corect ca, virgulă, "cine nu votează, nu contează", si eu ii consider părtaÅŸi, complici, pe cei care au votat, la toate fărădelegile făcute de indivizii ăştia din parlament! E corect să gândim aÅŸa? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat nu am fost a vot pentru ca alternativele reale NU EXISTAU nu este NICI O DOFERENTA inre unii si altii, nu merita sa ma deranjez, ei sunt la fel TOTI asta vroiam sa spun de la inceput a castigat unul, altul (de pe locul 3) deja pune el conditiile, iar sansele noastre sunt de cacat INDIFERENT care e sa spunem ca eram TOTI la vot pe cine trebuia sa votam sa fim cu mana pe imima siguri ca sunt cinstiti, curati si o sa fim (noi, poporul) mai presus de interesele personale a lor si a sponsorilor lor???? cand va fi un raspuns la aceasta intrebare, prezenta la vot va fi de 90 % sau mai mare, acum ma mir ca au mers atitia la vot, credeam ca or sa mearga sub 25% forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat In sectorul bugetar(categorie sociala oarecum defavorizata): Bonuri de masa - PSD Bonuri cadou - PSD Prime trimestriale - PSD Indexari salariale substantiale - PSD Primul lucru pe care l-au facut astialalti cand au venit la putere - au incercat sa taie tot si chiar au reusit pentru o perioada de timp. Alesii sunt cei care mai scapa cate ceva printre degete , pentru amarati . Acestea sunt considerentele (mediocre dar dureros de reale) majoritatii. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Legea este proasta.... Ca sa fii parlamentar trebuia sa ai un minim de 100.000 de voturi...(nu le ai nu esti parlamentar) Numarul parlamentarilor si a senatorilor este extraordinar de mare+personalul auxiliar PARLAMENTUL este o gaura neagra pentru bugetul ROMANIEI (implicit asupra noastra) Va doresc:LA MULTI ANI ROMANI! Si sa ne bucuram de tarisoara asta frumoasa si chinuita de toti... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat @astral2000: Inteleg exact mesajul tau si nu consider ca e ceva personal. Motivele enumerate de tine si multe altele, care nu au fost scrise aici, dar pe care le stim toti, ma fac sa nu-mi pierd speranta si sa cred intr-o schimbare! Singurul mod prin care pot obtine schimbarea, este votul - vezi cazurile PRM, PNG, care nu au mai intrat in parlament! De asta ma duc sa votez! Si daca am votat si nu sunt multumit, am tot dreptul sa cer socoteala! E ca si cum ai cumpara un produs sau il primesti cadou! Daca cumpar (votez), am tot dreptul sa cer garantie si service; daca l-am primit (nu votez), nu pot, decat sa ma rog sa functioneze... cu alte cuvinte, nu-mi ramane decat sa ma resemnez! Si tocmai asta nu vreau; sa traiesc o viata in resemnare, cu speranta ca se va indura cineva si de mine! Pentru ca, dupa cum ai enumerat in posturile tale, e clar ca nu se indura nimeni! Iar faptul dovedit (PRM, PNG) ca pot fii inlaturati prin vot, o sa-i determine pe multi sa-si revizuiasca optica vis-a-vis de alegator si de scopul pentru care au fost ei alesi acolo. Stiu, nu se va realiza peste noapte, dar daca nu votez, nu se va realiza niciodata! Iar eu, am o singura viata si astia 4 ani de mandat, trec si din viata mea si nu se mai intorc! La fiecare 4 ani, partidele o pot lua de la capat, eu nu! Eu am nevoie de schimbare pe lumea asta! E dreptul meu constitutional si vreau sa beneficiez de el - practic e singura "arma" pe care o am eu, impotriva lor! Nu-mi pot permite sa-l pierd, datorita nepasarii si indiferentei - neprezentarii la vot! Neprezentarea la vot nu e o scuza; mai mult: nu e nici macar o solutie! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Ce ma surprinde pe mine este faptul ca inainte de alegeri au anuntat ca daca buletinul de vot este nestampilat se considera VOT DE PROTEST si vor fi contabilizate separat...Nimeni nu mai spune nimic,nici macar de voturile anulate. Ca sa schimbam ceva trebuie sa votam...chiar daca anulam votul.Trebuie sa ne exprimam dorinta de a elimina capusele societatii. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
naui Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Votul trebuie exercitat, indiferent cum, fie el si anulat sau in alb.In alte tari daca nu votezi primesti amenda. Cred ca romanul este masochist, sta 4 ani in toate pozitiile o ia in toate orificiile dupa care merge la vot cuminte, voteaza dupa cum se vede si isi reia pozitia pentru inca patru ani. Tot este bine ca sunt 4 ani nu un cincinal. Sper sa fim sanatosi si sa nu ne taie accesul in padure, ca in rest vai de mama noastra. Kamikaze Offroad Team http://www.standuri-metalice.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Am drept de vot din '92. In '92 si '96 am votat cu convingerea ca pot se poate schimba ceva in tara asta. In '00 si '04, am votat ca sa nu iasa celalalt, stiu ca este o prostie, insa, personal, m-am vazut pus in situatie de a alege raul cel mai mic. Ieri, am preferat sa stau deoparte. Nu am gasit nici macar un motiv sa ma deranjez sa merg la vot. Nu am de gind sa trimit in parlament toti hotii care candideaza. Cind se va interzice dreptul de a candida a uoamenilor care au dosare prin instante, dar care nu isi pot urma cursul firesc din cauza imunitatii parlamentare, voi merge din nou la vot. Toti neispravitii se trag in parlament la caldurica ca sa scape de procese ... Cind functia de parlamentar va fi o functie onorifica, si candidatii vor fi de acord sa munceasca pentru popor, fara tot felul de indemnizatii si prime, voi merge din nou la vot. Daca vor sa faca ceva pentru tara, sa vina si sa dea in scris ca 4 ani, au resursele materiale sa-si intretina familia, intrucit de la stat nu primesc nimic. Din moment ce are suficient, inseamna ca nu-i trebuie banii de pensie a lu' bunicu' si probabilitatea sa-si bage miinile pina la cot in banul public, este considerabil mai mica. In concluzie, s-ar putea sa nu mai merg la vot niciodata ... si daca voi merge, am sa merg cu 5 minute inainte de inchidere sa verific daca nu cumva a semnat altcineva in locul meu. Later: iaca psd a castigat pdl a iesit pe locul 2 pnl e pe locul 3 si vrea sa conduca in continuare... http://www.wall-street.ro/articol/Econo ... erile.html Dupa ce le numara toate, o sa avem alt cistigator ... WTF!!!!!!?????? I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat @astral2000: Inteleg exact mesajul tau si nu consider ca e ceva personal. Motivele enumerate de tine si multe altele, care nu au fost scrise aici, dar pe care le stim toti, ma fac sa nu-mi pierd speranta si sa cred intr-o schimbare! Singurul mod prin care pot obtine schimbarea, este votul - vezi cazurile PRM, PNG, care nu au mai intrat in parlament! De asta ma duc sa votez! Si daca am votat si nu sunt multumit, am tot dreptul sa cer socoteala! E ca si cum ai cumpara un produs sau il primesti cadou! Daca cumpar (votez), am tot dreptul sa cer garantie si service; daca l-am primit (nu votez), nu pot, decat sa ma rog sa functioneze... cu alte cuvinte, nu-mi ramane decat sa ma resemnez! Si tocmai asta nu vreau; sa traiesc o viata in resemnare, cu speranta ca se va indura cineva si de mine! Pentru ca, dupa cum ai enumerat in posturile tale, e clar ca nu se indura nimeni! Iar faptul dovedit (PRM, PNG) ca pot fii inlaturati prin vot, o sa-i determine pe multi sa-si revizuiasca optica vis-a-vis de alegator si de scopul pentru care au fost ei alesi acolo. Stiu, nu se va realiza peste noapte, dar daca nu votez, nu se va realiza niciodata! Iar eu, am o singura viata si astia 4 ani de mandat, trec si din viata mea si nu se mai intorc! La fiecare 4 ani, partidele o pot lua de la capat, eu nu! Eu am nevoie de schimbare pe lumea asta! E dreptul meu constitutional si vreau sa beneficiez de el - practic e singura "arma" pe care o am eu, impotriva lor! Nu-mi pot permite sa-l pierd, datorita nepasarii si indiferentei - neprezentarii la vot! Neprezentarea la vot nu e o scuza; mai mult: nu e nici macar o solutie! :g :g :1 Sunt perfect de acord cu acest rationament. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Votul trebuie exercitat, indiferent cum, fie el si anulat sau in alb.In alte tari daca nu votezi primesti amenda. Cred ca romanul este masochist, sta 4 ani in toate pozitiile o ia in toate orificiile dupa care merge la vot cuminte, voteaza dupa cum se vede si isi reia pozitia pentru inca patru ani... Asa as face si la noi! I-as amenda pe cei ce nu se duc! In rest... :g Mai mult ca sigur ca asa ne place... In cazul asta nu ar trebui sa comenteze niciunul din cei vizati - care nu au votat, pentru ca au ce vor! Dar eu nu ma simt obligat sa impartasesc acelasi mod de gandire! ... Cind functia de parlamentar va fi o functie onorifica, si candidatii vor fi de acord sa munceasca pentru popor, fara tot felul de indemnizatii si prime, voi merge din nou la vot... Exact despre genul asta de resemnare vorbesc! E mai usor sa stai cu mainile in san, si sa astepti sa faca altii ceva - ceva ce, de bunavoie nu vor face niciodata; bineinteles, in tot acest timp, plangandu-ne ca nu face nimeni nimic! Am scris bine in primul post: ne meritam soarta! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat ... Cind functia de parlamentar va fi o functie onorifica, si candidatii vor fi de acord sa munceasca pentru popor, fara tot felul de indemnizatii si prime, voi merge din nou la vot... Exact despre genul asta de resemnare vorbesc! E mai usor sa stai cu mainile in san, si sa astepti sa faca altii ceva - ceva ce, de bunavoie nu vor face niciodata; bineinteles, in tot acest timp, plangandu-ne ca nu face nimeni nimic! Am scris bine in primul post: ne meritam soarta! Nu ma simt deloc resemnat. In cazul de fata, pur si simplu, consider ca nici un candidat nu merita votul meu. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Eu nu am votat. Nu am fost acasa, adica acolo de unde mi s-o eliberat boletinu. Si daca as fi fost, oare pe cine sa fi votat? Un fost candidat la primarie care a scos un procent jenant? Niste comunisti batrani si unii cu muci la nas si impinsi de la spate de parintii bine infipti in businisuri cu toate partidele? sau un tanar promitator, dar impins in fata de cei ce conduc destinele judetului(si asta doar pt ca ei au deja ciolanu in mana si nu pot renunta la el, dar mai vreau cate ceva si de sus?). Daca as fi fost acasa, mergeam la vot. Sa ii votez pe toti ca sa se simta bine si votul meu sa conteze, dar, nu pt ei. Pacat ca am ajuns sa gandesc asa. Dar, atata timp cat doar mi se ia, si nu e destul. Mai gasesc ei sa iti mai ceara ceva. Dar tr sa traiasca acolo sus, la parlament. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Nu m-ai tin minte care a spus ca "Momentul in care votezi este momentul in care iti alegi stapanul". Apai eu sclav pe plantatia astora nu mai vreau sa fiu - ca sunt pdsr-isti, pd-isti sau ce natie si culoare or avea. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Sclavi moderni suntem cu totii...fie ca vrem fie ca nu.Dar parca la noi este prea de tot cu peste 100 taxe si impozite...Si ne vom zbate in aceleasi scandaluri si mirsavii inca 4 ani. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Sclavi moderni suntem cu totii...fie ca vrem fie ca nu.Dar parca la noi este prea de tot cu peste 100 taxe si impozite...Si ne vom zbate in aceleasi scandaluri si mirsavii inca 4 ani. 82 erau pana sa vina guvernul Tariceanu... acum, datorita aceluias guvern, sunt peste 420... @cipri778: Apropo de "sclavie"... daca vrei sa fii liber, du-te undeva in spatiu - si acolo, trebuie sa ai mare grija unde, sa nu dai in ograda cuiva... ca aici, pe Terra, oriunde vei vrea sa stai, vei fii "sclavul" cuiva - doar, daca nu crezi ca esti insusi Dumnezeu; asa cum crede un "ilustru" sef de partid, care nu a mirosit parlamentul, datorita voturilor exprimate de cativa "sclavi", carora le pasa daca tara asta este transformata in cocina, sau nu!!! Oriunde pe lumea asta, va trebuii sa te supui unei societati!!! Ce bine e sa stai acasa, sa nu votezi... ai mai mult timp sa-ti numeri banii cu care trebuie sa-ti platesti taxele si impozitele! Ca doar esti liber, nu?! Nu mai esti "sclavul" nimanui! Cum de nu m-am gandit?!!... Fi-mi-ar scarba... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Au anuntat 298.000 VOTURI DE PROTEST si 354.000 voturi anulate....Deci aproape 600.000 de romani au protestat ca nu au ce alege! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Tot respectul MagnuM, dar cineva trebuie sa le de-a peste nas astora cu votul de blam sau neprezentarea. Nu ca s-ar simti ei prost (soricul e gros pe ei). don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate