Max Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Votul trebuie exercitat, indiferent cum, fie el si anulat sau in alb.In alte tari daca nu votezi primesti amenda. Cred ca romanul este masochist, sta 4 ani in toate pozitiile o ia in toate orificiile dupa care merge la vot cuminte, voteaza dupa cum se vede si isi reia pozitia pentru inca patru ani... Asa as face si la noi! I-as amenda pe cei ce nu se duc! In rest... :g Mai mult ca sigur ca asa ne place... In cazul asta nu ar trebui sa comenteze niciunul din cei vizati - care nu au votat, pentru ca au ce vor! Dar eu nu ma simt obligat sa impartasesc acelasi mod de gandire! ... Cind functia de parlamentar va fi o functie onorifica, si candidatii vor fi de acord sa munceasca pentru popor, fara tot felul de indemnizatii si prime, voi merge din nou la vot... Exact despre genul asta de resemnare vorbesc! E mai usor sa stai cu mainile in san, si sa astepti sa faca altii ceva - ceva ce, de bunavoie nu vor face niciodata; bineinteles, in tot acest timp, plangandu-ne ca nu face nimeni nimic! Am scris bine in primul post: ne meritam soarta! Magnum, eu nu inteleg ceva? Daca consider ca nici unul dintre candidati nu merita , de ce sa fac efortul sa ma duc sa votez? Sa pun stampila asa la intamplare e buletin? Tu nu vezi ca pe oricine am vota, e exact la fel. Cine se baga in politica? Sunt 3 categorii de oameni: 1. Oameni foarte bogati care sunt avizi de putere si de control. 2. Lichele mai putin bogate care stau la fusta celor bogati si asteapta sa li se arunce un os (astia sunt cei mai periculosi) 3. Artisti muritori de foame care primesc si ei de o ciorba in schimbul imaginii lor. Daca e vreun politician pe forum, sunt curios in care categorie s-ar incadra. Sunt si la noi in Baia Mare niste candidati de toata jena. Ba un tanar oportunist si increzut care si-a luat numele socrului sau (un avocat foarte cunoscut) ca sa profite de pe urma acestuia, si bagat in fata de alti politicieni manjiti. Ba Radu Stroe de care pana acum nici nu am auzit prin Baia Mare dar el candideaza pt Baia Mare Ba alt tanar care se plimba cu nonsalanta in Porche Cayene absolut fara nici o grija, si el folosindu-se de numele foarte cunoscut tatalui sau decedat, propulsat bineinteles si el de altii cu interese. Spune-mi te rog Magnum, un singur motiv real pentru care ar trebui sa imi consum timpul si sa ma duc sa votez. Dar nu ma lua cu datoria fata de tara sau alte c...turi din astea ca nu tine figura. Astea sunt metafore. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator adi torpan Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Am fost la vot si am votat... nu sant de acord cu nici un partid politic... in opinia mea sant toti niste gunoaie... insa... este de DATORIA noastra ca cetateni sa VOTAM !... indiferent cat de dezamagiti santem DATORIA noastra este sa ne exercitam dreptul la vot ! In buna parte calculele care si le fac gunoaiele din politica mizeaza tocmai pe aceasta lehamite de a vota a romanului... deci nemergand la vot contribuiti la bunastarea gunoaielor ce formeaza clasa politica ! Din pacate si de data asta au pacalit o tara intreaga ! Asta este opinia mea ! p.s. a nu se intelege ca trebuie votat pe oricine la intamplare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat eu am urmatoarea parere : traim in mizeria asta tocmai pentru ca noi consideram ca este de datoria noastra sa votam oricum si pe oricine,cacatul asta de parada militara exista pentru ca mergem sa o vedem,serviciile sunt scumpe si proaste pentru ca le platim. s.a.m.d. va rog sa nu va suparati pe mine,este parerea mea sincera si deloc ironica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Max, uite raspunsul cel mai potrivit: ... insa, personal, m-am vazut pus in situatie de a alege raul cel mai mic... Aici nu e vorba de patriotism, bla, bla, bla, ci de speranta! Speranta pentru o viata normala, lipsita de acei "shmekeri" de care vorbeam in primul post. Si daca nu misti un deget, asteptand doar mila celor de la putere, nu vei avea parte de nimic normal, ci doar de "defilari" si "demonstratii de forta" ale "shmekerilor", care nu vor rata nicio ocazie sa arate ca legea nu e pentru ei, ci doar pentru tine, "cetateanul" de rand... De asta imi doresc o schimbare si incerc s-o obtin. Incercarea moarte n-are; vorba Parazitilor: "... nu e rusinos sa nu poti, e de c*c*t sa nu incerci!..."... Nu incercati sa ma convingeti ca nepasarea (lipsa de la vot) este o solutie viabila, impotriva actualei clase politice; clasa politica dominata de ipocrizie si lacomie! Voi chiar credeti ca ei sufera pentru ca voi nu va duceti la vot?! Poate asta e situatia care le convine... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Cel mai usor de falsificat un vot este cind votantul nu se prezinta.Membrii de partid loiali au importanta doar cind prezenta la urne este slaba. Cred ca totusi avem o datorie macar morala fata de cei care au fost oprimati,deportati ,schingiuiti pentru ca au crezut in ideea de libertate.Inteleg foarte bine scirba fata de candidati dar ii putem inlatura doar prin 2 posibilitati.Democratic ...prin vot si nedemocratic...revolutie,lupte de strada,etc. In diaspora din 2.000.000 de romani au votat in jur de 25.000 ...putin,foarte putin dar probabil ca nici nu vor sa mai auda de Romania... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat ... DATORIA noastra ca cetateni sa VOTAM !... indiferent cat de dezamagiti santem DATORIA noastra este sa ne exercitam dreptul la vot ! Datoria? Nu le suntem dator cu nimic politicienilor ca sa ii votam. Cand ei isi vor face datoria pe pentru care sunt pusi unde sunt pusi, atunci voi merge la vot, voi sta si o zi intreaga in frig sau ploaie ca sa votez. Da, PSD-ul a ajuns sa aiba un procent atat de mare tocmai absenteismului. Daca nu era absenteismul, provbabil ca PD-L avea procent si mai mare. Dar, care e diferenta intre ei? Numai ca unii pun muraturi si croseteaza e ochii electoratului? Hai sa fim seriosi. In fata noastra ei se cearta si isi rup gatul intre ei dar pe din spate, sunt prieteni si isi impart ciolanele. Voi chiar nu intelegeti ca nu conteaza cu cine votezi, persoanele care controleaza totul sunt aceleasi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Adevarat :h5 Dar trebuie sa luptam sa schimbam asta...Prin orice mijloace....Suntem datori sa facem asta daca nu pentru noi....pentru copii nostri! Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat De asta ma duc sa votez! Si daca am votat si nu sunt multumit, am tot dreptul sa cer socoteala! Spune-mi si mie te rog, cum le-ai cerut socoteala, in ce problema, si ce ti-au raspuns. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Adevarat :h5 Dar trebuie sa luptam sa schimbam asta...Prin orice mijloace....Suntem datori sa facem asta daca nu pentru noi....pentru copii nostri! clasa politica la noi se schimba numai cu parul....pusca(cu luneta sau fara)...sau prin lovitura de stat a....si oricum...la noi vin ai nostri...pleaca ai nostri.....cu ce-i mai bun unul de la PSD...fata de unul de la PDL...sau PNL...sau UDMR...samd???? ca fapt divers la mine in colegiu au candidat doi tipi....unul de la PSD si unul de la PDL...cel de la PSD mi-a fost prof de ec politica in scoala....ce mai ridica in slavi partidul unic pe acele vremuri...iar celalalt era activist fanatic....pe care trebuia sa-l aleg????? :beat :ps :beat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat De asta ma duc sa votez! Si daca am votat si nu sunt multumit, am tot dreptul sa cer socoteala! Spune-mi si mie te rog, cum le-ai cerut socoteala, in ce problema, si ce ti-au raspuns. Vezi posturile astea: Cati dintre voi ati votat?!!! Eu da! Care e procentul celor care au votat?!!! Sub 40%! Atunci de ce dracu ne vaitam?!!! Avem ce meritam! Si e obtinut cu consimtamantul nostru - mai exact al celor care n-au votat! Eu nu ma simt vizat. Din punctul meu de vedere, cine nu voteaza, nu conteaza! Deci, nu are nici dreptul la opinie - i-a lasat pe altii sa hotarasca pentru el! Daca ies comunistii, inseamna ca asta vor romanii! Si daca asta vor, mai mult ca sigur ca, nu codrul este frate cu romanu'... ci prostia! Domnia si prostia se platesc! Daca ai un sistem politic ca-n vest, cum poti sa mai furi?! Si cum pe roman nu-l intereseaza decat ce mai poate scoate "pe langa"... PS: Chiar nu s-a saturat nimeni de "shmekeri" de bani gata sau furati, de baiatu' lu' X si nepotu' lu' Y, de abuzuri in functie, de "privilegiati", de politie aservita celor enumerati... etc....?!!! Se pare ca nu! @astral2000: Inteleg exact mesajul tau si nu consider ca e ceva personal. Motivele enumerate de tine si multe altele, care nu au fost scrise aici, dar pe care le stim toti, ma fac sa nu-mi pierd speranta si sa cred intr-o schimbare! Singurul mod prin care pot obtine schimbarea, este votul - vezi cazurile PRM, PNG, care nu au mai intrat in parlament! De asta ma duc sa votez! Si daca am votat si nu sunt multumit, am tot dreptul sa cer socoteala! E ca si cum ai cumpara un produs sau il primesti cadou! Daca cumpar (votez), am tot dreptul sa cer garantie si service; daca l-am primit (nu votez), nu pot, decat sa ma rog sa functioneze... cu alte cuvinte, nu-mi ramane decat sa ma resemnez! Si tocmai asta nu vreau; sa traiesc o viata in resemnare, cu speranta ca se va indura cineva si de mine! Pentru ca, dupa cum ai enumerat in posturile tale, e clar ca nu se indura nimeni! Iar faptul dovedit (PRM, PNG) ca pot fii inlaturati prin vot, o sa-i determine pe multi sa-si revizuiasca optica vis-a-vis de alegator si de scopul pentru care au fost ei alesi acolo. Stiu, nu se va realiza peste noapte, dar daca nu votez, nu se va realiza niciodata! Iar eu, am o singura viata si astia 4 ani de mandat, trec si din viata mea si nu se mai intorc! La fiecare 4 ani, partidele o pot lua de la capat, eu nu! Eu am nevoie de schimbare pe lumea asta! E dreptul meu constitutional si vreau sa beneficiez de el - practic e singura "arma" pe care o am eu, impotriva lor! Nu-mi pot permite sa-l pierd, datorita nepasarii si indiferentei - neprezentarii la vot! Neprezentarea la vot nu e o scuza; mai mult: nu e nici macar o solutie! La asta fac referire! Am dreptul sa protestez, pentru ca am votat! Daca nu votezi, impotriva cui protestezi?!! Impotriva tuturor?! Nu cred! Pur si simplu nu te intereseaza si vrei sa-ti faci din asta un merit! Repet: nu incercati sa ma convingeti ca voi procedati corect; pentru ca nu procedati corect! @srevni: Intrebarea ta, e cel putin tendentioasa! Vrei sa scoti in evidenta faptul ca nu merita sa protestam, pentru ca nu ne asculta nimeni?! Cu alte cuvinte, e mai bine sa stam cu capul plecat si daca se poate, in pozitia "rabatat" in banca noastra si sa-i lasam pe politicieni sa fure, sa-si faca interesele personale si sa ne f*te dupa bunul lor plac, nu?! Sau vrei sa stii in ce calitate comentez eu, Mihai Tigareanu, atat timp cat n-am o victorie personala impotriva sistemului?!! Iti spun eu de ce: comentez pentru ca am votat!!! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat @magnum am impresia ca o iei prea personal. Nu inteleg ce anume te-a stirnit sa sari la gitul nostru (a celor care nu au votat). Nu uita ca fiecare este liber sa decida pentru el, chiar daca vorbim de a merge sau a nu merge la vot. Din ce retin eu, in regulamentul forumului scrie ca discutam ideea nu persoana. Daca vrei sa revezi postul, tu esti cel care a inceput sa 'rupa' bucati din posturile userilor, in asa fel incit sa dai alte conotatii celor scrise. Nu am de gind sa polemizez cu tine pe aceasta tema, asa incit, eu pun punct aici. In ce priveste intrebarea, nu era deloc tendentioasa. Chiar vroiam sa aud ca cineva s-a prezentat la un birou teritorial al unui parlamentar, a fost primit, ascultat, si problema ridicata a fost si rezolvata. Personal am incercat un asemenea demers, iti jur ca am batut la usile tuturor, m-am prezentat de 2-3 ori la fiecare (intrucit mi se spunea ca din pacate azi a fost retinut(a) la ceva sedinta de comisie la bucuresti etc.), 5-6 luni (daca bine tin minte). Mentionez, ca pe vremea aia, eram supermindru cu cartea de identitate plina de abtibilduri de votat. Eram cum se zice un cetatean model si responsabil. Si la ce mi-a folosit??? La intrebarea asta, nu astept raspuns. Este o intrebare retorica. Bafta mare tuturor. I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat @Magnum :rsp pentru faptul ca ai mers si ai votat! Eu nu am fost sa votez. Nu am mai fost din "Duminica orbului" cand, recunosc am votat cu Iliescu. Si cand mi-am dat seama ce ... aia mi-am luat, a fost prea tarziu. Sotia mea a platit impozit pentru salariul pe care il avea si cand s-au nascut fetele a primit indemnizatia ca si o (sa fiu bland in exprimare) doamna cetatean roman de etnie rroma..... Tatal meu a muncit si si-a platit pensia 40 de ani, dupa care i-au impozitat-o.... Domnul Nastase m-a trimis sa-i numar oooolelelelel Domnul Basescu a baut cot la cot cu Becali.... Tot domnia sa s-a urcat la volan dupa cateva pahare de vin.. Domnul Vadim Tudor m-a invatat rusinea vazandu-l in Parlamentul Romaniei la sedinta in care a fost condamnat comunismul...... Domnul Voiculescu nu s-a retras dupa ce intreaga tara a aflat ca semna "Felix" Domnul Videanu a montat borduri in capitala... Pot continua dar nu are rost. Ieri am facut un gratar in curte, am stat cu prietenii mei de vorba iar azi am ras copios vazandu-i cat de disperati sunt sa conduca.... Nu am mers la vot(cumparaturi) pentru ca NIMENI NU MA POATE OBLIGA SA CUMPAR O PERECHE DE CHILOTI MURDARI! Absenteismul la vot este o forma de protest! Si trebuie inteleasa ca atare! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat @magnum am impresia ca o iei prea personal... Ai impresia doar! Intrebarea ta ma viza direct; raspunsul, era normal sa-ti fie adresat! Iar parerea mea despre vot si votanti, ramane aceiasi! In rest, nimic personal. PS: Nu esti singurul care ai incercat sa gasesti un raspuns la problemele tale, batand la usile politicienilor... Dar pe mine, asta nu ma impiedicat sa merg la vot! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Si daca este vorba de o umbra de patriotism va anunt pe toti ca mi-am exercitat dreptul la vot cand am fost intrebat daca sunt sau nu de acord cu modificarea Constitutiei Romaniei! Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Absenteismul este o forma de protest...foarte adevarat. Problema este ca politicienii nostri nu o inteleg si nici nu vor sa o inteleaga.Sunt disperati dupa functii si putere care apoi se cuantifica in bani.....Intrebare:"Cum scapam de ei?" Cum sa facem sa avem si noi liniste si sa ne bucuram de viata si de prieteni? Cum scapam de bombardamentul mediatic? Cum sa obtinem un viitor linistit copiilor nostri? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat .....Intrebare:"Cum scapam de ei?" Cum sa facem sa avem si noi liniste si sa ne bucuram de viata si de prieteni? Cum scapam de bombardamentul mediatic? Cum sa obtinem un viitor linistit copiilor nostri? Emigram???? :banana :ha: :x :bravo :T :ypu Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Si unde mai gasim noi paduri si peisaje asa frumoase?Sa renuntam la lupta? :F N-ar fi prea usor? Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat ptr ce sa votez gunoaiele astea care cersesc voturi cu nerusinare??? in disperarea lor astia nu mai tin cont de nimic.... unde erau domnii politicieni...patrioti si cu grija ptr poporul roman cand s-au dat de pomana putinele resurse naturale ale Romaniei? de ce si ultima resursa de baza a Romaniei....sarea ...va fi si asta data Austriei sau Ungariei??? cum explica ei acest lucru? ce a facut bun ptr tara asta acesti politicieni din 90 pana acum....in afara de impozite aberante....taxa la taxa...inlesnirea furtului cu acte in regula? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
marcel Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Absenteismul este o forma de protest...foarte adevarat. Problema este ca politicienii nostri nu o inteleg si nici nu vor sa o inteleaga.Sunt disperati dupa functii si putere care apoi se cuantifica in bani.....Intrebare:"Cum scapam de ei?" Cicrula in tara asta minunata o poveste, cum ca fiecare cetatean are dreptul la initiativa legislativa. Hm, suna frumos. Am sa fac o intrebare la avocatul poporului (pina acuma mi-au raspuns de fiecare data), in care am sa-i rog sa-mi spuna pasii de urmat. Faza e, ca in final, legea trebuie votata ghici de cine??? Oricum, eu cind visez frumos, visez ca in tara asta exista o lege, conform careia, are dreptul sa-si depuna candidatura orice om care nu a fost condamnat sau care nu are procese pe rol, sau suspendate pe motiv de imunitate parlamentara. Asa de bine ma simt, ca ma trezesc cu zimbetul pe buze, doar ca, am impresia ca va ramine un vis frumos ... I Have No Idea What You Are Talking About Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat ptr ce sa votez gunoaiele astea care cersesc voturi cu nerusinare??? in disperarea lor astia nu mai tin cont de nimic.... unde erau domnii politicieni...patrioti si cu grija ptr poporul roman cand s-au dat de pomana putinele resurse naturale ale Romaniei? de ce si ultima resursa de baza a Romaniei....sarea ...va fi si asta data Austriei sau Ungariei??? cum explica ei acest lucru? ce a facut bun ptr tara asta acesti politicieni din 90 pana acum....in afara de impozite aberate....taxa la taxa...inlesnirea furtului cu acte in regula? Marius, din cate stiu eu, nimic! Cu exceptia acestui vot uninominal, care cred, ca le-a scapat printre degete, intr-un moment de neatentie... :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat nici acestia nu vor face mai nimic...ca sunt aceleasi personaje Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Asa este...sunt multi care se ascund sub imunitatea parlamentara.Dar trebuie sa gasim o cale sa scapam de ei si sa ne facem glasul auzit.Nu stiu cum o vom face...dar trebuie sa luptam. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zippo Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Victor Socaciu: Buna tara, rea croiala, mama ei de randuiala, aia hoti, astia hoti, mama lor la toti! [youtube:1q8zdgkp]http://uk.youtube.com/watch?v=T3eCML-1p5M[/youtube:1q8zdgkp] Mmmmm... NISSAN! "Nu este nicio rusine sa te nasti prost. Rusine e sa mori prost." Marin Sorescu - Off Road Club Sibiu - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: alegeri, scandaluri... rezultat Jos palaria pentru VASILE PARASCHIV...Batrinul care le-a dat peste nas tuturor :bravo :bravo :bravo A refuzat azi medalia inminata de ...comunisti. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 (editat) Re: alegeri, scandaluri... rezultat Parafrazand pe niste unii: "somnul ratiunii, naste monstrii"... Goya, daca nu ma-nsel... Pasivitatea nu va duce nicaieri... Parazitii - Mari romani http://www.youtube.com/watch?v=MNKInZjliLU Editat Februarie 19, 2010 de MagnuM :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate