Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

alegeri, scandaluri... rezultat

soimu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 61
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: alegeri, scandaluri... rezultat

Asa as face si la noi! I-as amenda pe cei ce nu se duc!

cam la cat te-ai gandit? :ha:

100 presedinte

50 senat

10 primar

:uameni

Singura cale pe care o gasiti pentru a rezolva problemele si a va ascunde indiferenta si nepasarea, este bascalia... Asa tratati toate problemele, la mishto... Exact asa ne trateaza si guvernantii; tot la mishto... Oare de ce nu ma mir?!!! De 19 ani, in tara asta e doar bascalie... Chiar nu inteleg de ce sunteti nemultumiti de politicieni - sunt exact ca voi, dintre voi, pentru voi!

Da, eu asa as face, i-as amenda pe toti cei ce nu voteaza!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca ne amendezi asa cum sunt amendati senatorii si deputatii care dorm , la propriu, in parlament, eu sunt de acord. :grin:

Link spre comentariu

Eu unul NU am votat.

Sunt Bucurestean, dar am fost la Deva. Probleme particulare.

pana acum am votat de la 18 ani cu cine am vrut. S-a intamplat sa fiu ori in Bucuresti, ori in armata si sa votez "local". Din cauza noului sistem de vot si a incapacitati guvernantilor de a pune la punct un sistem de vot care sa nu necesite obligatoriu prezenta in localitatea de domiciliu, am fost pus in imposibilitatea exercitari optini si dreptului meu de a vota.

De aceea nu sunt de acord cu amendarea neprezentari la vot. Momentan. Daca as putea vota electronic, postal sau la distanta.. cum so' numi posibilitatea asta.. atunci as intelege. Nu este greu de implementat. ..dar nu se vrea.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Eu unul NU am votat.

Sunt Bucurestean, dar am fost la Deva. Probleme particulare.

pana acum am votat de la 18 ani cu cine am vrut. S-a intamplat sa fiu ori in Bucuresti, ori in armata si sa votez "local". Din cauza noului sistem de vot si a incapacitati guvernantilor de a pune la punct un sistem de vot care sa nu necesite obligatoriu prezenta in localitatea de domiciliu, am fost pus in imposibilitatea exercitari optini si dreptului meu de a vota.

De aceea nu sunt de acord cu amendarea neprezentari la vot. Momentan. Daca as putea vota electronic, postal sau la distanta.. cum so' numi posibilitatea asta.. atunci as intelege. Nu este greu de implementat. ..dar nu se vrea.

As mai completa ca nici macar uninominale nu sunt, decit cu numele. Ati vazut cum se fac redistribuirile dupa procente??? Practic, cei ce au votat un om, care nu a obtinut 50+1%, au votat o lista, lista pe care se afla 'cine trebuie'. Practic, asa intra din nou toti somnorosii in parlament ...

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator adminsdc

Cel mai bun lucru din toata afacerea asta cu uninominalu' ?!

Partide ca PNG si PRM nu mai sunt la "ciolan". ASTA E UN INCEPUT !!!

Link spre comentariu

Eu unul NU am votat.

Sunt Bucurestean, dar am fost la Deva. Probleme particulare...

Astea sun situatii speciale, de cele mai multe ori, fortuite. Din punctul meu de vedere, nu fac obiectul acestei discutii.

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

eu am fost sa-mi exprim dreptul constitutional......singurul care-l mai avem

in consecinta mi-am exprimat dreptul si le-am aratat cam cit ma intereseaza de ei.....I-AM VOTAT PE TOTI sa nu se supere

sa fi vazut fata lu ala de mi-a dat stampila cind a vazut ca nu mai am tus.....saracul credea ca nu mai e in tusiera ..si tot punea si eu tot ma duceam sa mai iau .... ca scirbele e multi care vor ciolan

da-i reaku pe toti si hai la o :x

zambeste...maine poate va fi mai rau

Link spre comentariu

Din pacate, iarasi.. asta au vrut ei, politicieni.

Din pacate au ales varianta asta, in loc de cea cu 2 tururi de scrutin, in caz ca nu treceau de 50.1%.

Alta manarie.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator nanuk

Singura cale pe care o gasiti pentru a rezolva problemele si a va ascunde indiferenta si nepasarea, este bascalia... Asa tratati toate problemele, la mishto... Exact asa ne trateaza si guvernantii; tot la mishto... Oare de ce nu ma mir?!!! De 19 ani, in tara asta e doar bascalie... Chiar nu inteleg de ce sunteti nemultumiti de politicieni - sunt exact ca voi, dintre voi, pentru voi!

Aici sunt perfect de acord.avem politicienii pe care ii merita acest popor de putori,nesimtiti si lasi.din nefericire insa NOI, cei putini, nu vom putea schimba nimic.acest popor a fost troglodit si de cacat de cand se stie si va fi asa pana la sfarsit.nu are nicio legatura cu latini,priviti unde sunt ceilalti si unde suntem noi.

uitati-va numai ce probleme avem sa mentinem aceasta mica oaza de civilizatie la un standard ridicat.

asa ca,zic, nu ne intoarcem noi mai bine la sufele ,gumele si troliile noastre?

Link spre comentariu

... Aici sunt perfect de acord.avem politicienii pe care ii merita acest popor de putori,nesimtiti si lasi.din nefericire insa NOI, cei putini, nu vom putea schimba nimic.acest popor a fost troglodit si de cacat de cand se stie si va fi asa pana la sfarsit.nu are nicio legatura cu latini,priviti unde sunt ceilalti si unde suntem noi.

uitati-va numai ce probleme avem sa mentinem aceasta mica oaza de civilizatie la un standard ridicat.

asa ca,zic, nu ne intoarcem noi mai bine la sufele ,gumele si troliile noastre?

Corect! Dar cateodata, o disputa d-asta, prinde bine. Mai "refulam" si noi, sa ne facem loc pentru problemele noastre. :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare