Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Dimensiuni caucicuri M

whoratiu

Postări Recomandate

Re: Dimensiuni caucicuri M

Ce dimensiune maxima de cauciucuri ( AT ) merg pe M461 fara modificari???

merci

da nu stii sa dai telefon?vezi intii ce dimensiune ai in talon,pentru ca s-au apucat astia de la ARR de facut controale pe drum la turisme.. :pr si binenteles ca in momentul in care vor vedea un M pe drum,te vor lua la puricat :uameni asa ca fi atent sa n-o patesti :P

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ vstef : merci!!! nu ma arunc io la 33-uri ca nu vreau sa le fac de râs!!!Tre sa mai cresc un pic si sa mai iau ceva lectii! Imi place sa cred ca stiu cât de lunga-mi e plapuma....Plus ca , chiar nu vreau sa fac modificari ( cel putin deocamdata).La ce vreau eu sa folosesc M-ul momentan, m-am gandit la ceva mai uman, gen 235... luat asa...gradual :wink: Iar AT-uri...nu e batut in cuie...e combinatia optima ptr tipul de utilizare al masinii.Daca ar avea frane si un pic de servodirectie....eu m-as duce zilnic cu el la job dar la dezastrul care-i in Cj...aș fi client clar la ceva post TV :banana

@ faitonu : nu vreau sa bata la ochi, ci sa fie ok ptr ce-mi trebe mie! Te sun, n-ai grija!!

Link spre comentariu

eu zic asa

ia 33, daca poti mt

merita, intra la fix, nu trebuie taiat, modificate arcurile.. nimic INAFARA DE FLANSE

fara flanse, indiferent ce vei pune mai mare de 750/16 (f ingust) va freca

va freca la spate telescoapele la orice inclinatie, va freca levierul de directie din drepta...

poti sa pui de la lasa asa cum are semaca...dar eu cred ca sunt prea mici, in primul rand pt ca INTRA cauciucuri mai mari

flansele sunt f indicate indiferet ce cauciucuri pui

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

atunci cand " lucreaza" puntea imi atinge amortizorul spate chiar si cu 7,5/ 16 (sunt aprox. 32 - uri) cat am eu acu'. Si eu trebuie sa-i pun flanse. Am vrut de japoneze, ca aveau la atelierele harniciei baietii, dar nu merg din cauza de prezoane. Soimule, tu de unde ai flanse?

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

le-am facut la comanda la un domn strungar pt 120 euro

cred ca ar trebui sa se potriveasca de la samurai... cel putin in teorie

sunt mai bune cele originale (daca se potrivesc) pt ca nu te mai scobesti dupa prezoane (ale mele trebuiesc prezoane ce se infileteaza in flansa

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Dar nu puteti folosii jante cu off-set mai mare, sa scoata roata in exterior, fara sa mai pui adaptoare? Sau vreti sa folositi jantele originale?

@whoratiu: Cred ca 235 e cam lat pentru janta originala de M. Daca nu ma insel, janta de M are 4.5" latime. La Suburban am 235/85R16 - dimensiunea data de fabrica - dar sunt montate pe jante de 6.5".

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Sigur merg flanse de samurai, si roti de Samurai, am avut jante de Sami cu offsetu "intors" si au fost super bune... sau de Jeep CJ.... si daca ai janta deja "intoarsa" nu mai trebuie nici flanse...

pe 4.5" intradevar intra mai greu.... 235 x 75 x R15 e dimensiunea standard de ARO, poti cauta si roti de ARO si gata,... dar... sunt prea mici :D

Link spre comentariu

multam tuturor de info.

Mi-am luat notite si mai fac sapaturi. In talonul m_ului am trecut la dimensiunea pneurilor : 6.00- 16 6PR ( fata/spate).

Partea cu flanșele pare mai facila si nu presupune modificari + ca se pot pastra jantele originale.Probabil ca asta va fi varianta. Momentan pe masina sunt 205/80 R16 Pneus, Cross Country.

Link spre comentariu

am avut montate 255/85/16 pe jantele originale de M care sunt... de 4, nu de 4,5...si nu am avut probleme

au fost probleme abia cand am vrut sa pun cauciucurile pe jane de 8" (pt patrol) ca a trebuit folosit un dispozitiv special care sa arunce cauciucul pe janta...

deci merge, dar fara flanse (sau jante cu offest negativ) vor freca pe interior

ca si marime de cauciuc vs caroserie... intra 35 cu minime minime modificari (un colt de atipa trebuie taiat cu flexul, in rest e mega ok)

Link spre comentariu

... jantele originale de M care sunt... de 4, nu de 4,5...

Soimule, in materialele pe care le am eu, despre M, scrie 4.5x16...

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

le-a masurat cel de la vulcanizare...poate ca nu le-a masurat bine

ma rog

scuze

Link spre comentariu

dimensiunea din fabricatie a anvelopei de M este 6,5R16C..dimensiunea care o are horatiu acum pe masina este echivalenta acesteia.se pot pune si jante pe 15" dar arata ca ...eu pe spate aveam jante pe 15" si pe fata pe 16" :ha: M-ul care l-am desfacut avea la fel! 2 pe 15 si 2 pe 16"! :ha: Magnum are dreptate ,janta este in mod normal 4,5/16 dar mai sint modificari..

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

• 3 luni mai târziu...

Pe M aveam jante pe 15" si pe fata si pe spate fara a modifica levierul de pe partea dreaptafara a folosi distantiere,adevarul e ca pe fata jantele erau de Volga, la care era alt deport(offset) .Jantele de aro-normale -imi frecau acel levier de pe dreapta.

In legatura cu amortizoarele spate .am mutat amortizoarele in interiorul sasiului si in plus de asta i-am montat o bara de torsiune, fiindca am doua rasturnari la activ cu M-ul, :P ambele pe asfalt!!din cauza vitezei combinate cu testul elanului!

Cind poti spune ca le sti pe toate......te trezesti, ca te-ai dus de mult.....
Link spre comentariu

eu am avut pe al meu 255/85/16 cu flanse distantiere

nici o alta modificare

am si poze..de fapt si aia din avatar

merg si mai mari pt ca nu era in pericol sa frece undeva

bag 35 in o luna maxim

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare