selariu Postat Martie 30, 2020 Partajează Postat Martie 30, 2020 Salut, Desi mai am un topic cu "Lada Niva- troaca mea" am renuntat la a investi in ea datorita ruginii.... DAR, am gasit alta in care sa investesc :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Martie 30, 2020 Autor Partajează Postat Martie 30, 2020 Va urma pe ea motoru Diesel, de VW, si punti rigide cu blocant :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ioioss Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Ce fel de punti vei folosi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
selariu Postat Mai 4, 2020 Autor Partajează Postat Mai 4, 2020 Ce fel de punti vei folosi? Salutare, TV/IMS (cea de fata are Grupul de partea stanga), cu blocant pe spate si rapoarte 36/7. o sa pun poze cand am timp :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RallyZone Postat Mai 6, 2020 Partajează Postat Mai 6, 2020 sunt foarte interesat de poze si detalii ! multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate