Dan Dumitrache Postat Aprilie 8, 2020 Partajează Postat Aprilie 8, 2020 (editat) Cum mi-am pregătit Jimny pentru overlanding. În speranţa că vom scăpa cu bine de pandemie şi vom zburda din nou pe coclauri, am realizat un proiect foarte util pentru campare. Şi anume, cum se poate dormi într-un Jimny. Este vorba despre o platformă montată în locul scaunelor din spate. Platforma culisează pănâ deasupra scaunelor din faţă rezultănd un spaţiu suficient de dormit confortabil pentru două persoane Editat Iunie 9, 2020 de Dan Dumitrache Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Aprilie 13, 2020 Partajează Postat Aprilie 13, 2020 Salut, interesant, doar ca nu vad pozele! Incearca sa le urci din nou! 1 "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Pare ceva interesant dar pozele sunt in limbaj masina Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 (editat) Am postat din nou se vad fotografiile . Va rog sa-mi trimiteti un mesaj daca se vad. Multumesc. Editat Iunie 9, 2020 de Astral Trimite-ti TIE...doar asa e cu cratima ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 Acum se vad pozele. Ce materiale ai folosit? Cam cat cantareste? Mersi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 Arata foarte interesant... felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 Platforma este construita din profile metalice si cred ca cantaresc aproximativ 60kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 Arata foarte interesant... felicitari! Multumesc ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 9, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 9, 2020 Acum se vad pozele. Ce materiale ai folosit? Cam cat cantareste? Mersi Platforma este construita din profile metalice si cantareste aproximativ 60kg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jineas Postat Iunie 9, 2020 Partajează Postat Iunie 9, 2020 Salut! Poti pune niste poze cu ea stransa, sa vedem cat spatiu ocupa! Merci! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Dumitrache Postat Iunie 10, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 10, 2020 Salut! Poti pune niste poze cu ea stransa, sa vedem cat spatiu ocupa! Merci! In primele doua poze se vede platforma stransa. Aceasta ocupa spatiul banchetelor din spate plus asa zisul portbagaj. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate