Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

casa veche maramuresana

georgenk4

Postări Recomandate

Salutare. Cumpăr casă veche tradițională din stejar din zona Maramureșului, în vedera relocării lângă București. Dimensiunile casei ar trebui să fie undeva la minim 45 - 50 de mp - amprenta la sol. Lemnul trebuie să fie în stare foarte bună. Nu ma interesează casele care sunt tencuite la exterior. M-ar interesa, în principal informații cu case direct de la localnici pentru a exclude intermediarii care solicită prețuri exorbitante, Bugetul.... e ajustabil în funcție de casă, dimensiuni, calitatea lemnului! Sunt cu ochii pe olx și pe alte site-uri cu anunțuri imobiliare, deci informațiile din ”sursă directă” care nu au fost publicate sunt binevenite!

Mulțumesc.

George: 0742207590

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aici trebuie tu sa iei la pas toate satele uitate de lume si sa cauti asa ceva. Persoanele care detin/vor sa vanda asa ceva nu ii gasesti pe olx sau forumuri.

E o initiativa foarte faina si iti doresc multa bafta. Prin satele din Apuseni mai gasesti asa ceva, desi sunt tot mai rare.

Link spre comentariu

Multumesc. Sunt deja in legatura cu o persoana din zona, pasionata de istoria caselor maramuresene si de traditia locala dar orice informatie in plus e binevenita. Mai mult ca sigur ca voi ajunge din nou in Maramures ca sa caut la pas ce imi doresc. Deocamdata situatia este asa cum e si trebuie sa stam un pic pe loc. Dar daca pana atunci, sare vreun iepure de undeva. nu as vrea sa il ratez!
Link spre comentariu

La noi in Maramures sunt cu preponderenta din brad cu tarnat ( si la 20000lei), din stejar cam rare mai la ses. E nevoie de batut zona la picior si facut targ la locul cu pricina. Batranii care au stat in ele nu mai sunt iar urmasii cer exagerat. Editat de gamis
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
Am adus-o deja. E ca un lego: mi-a demontat-o o echipa de mesteri acolo, mi-au încărcat-o pe tir și eu am descărcat-o aici... Și am găsit și o echipă care să o remonteze și să-i refacă interiorul strict după arhitectura maramureșană și să-i monteze dranița!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare