Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Probleme la pompa de ambreiaj

olaru

Postări Recomandate

Azi am mers cu Pininul,GdI 1,8,si dintr-o data am simtit ca pierd presiunea la pedala de ambreiaj, am mai incercat de vreo doua ori, daca o lasam un pic, se mai crea un pic de presiune la pedala, apoui, nimic...Am gasit paharul de lichid aproape de gol, si multa mizerie in pahar, ma rog, in vasul de lichid ,am curatat, am pus altul, apoi, am chemat un prieten sa faca presiune la pedala si eu, sub masina, am aerisit pompa de lichid,dar degeaba, nu avea cursa aproape deloc...Ce sa fie?
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu se vede nimic, nu curge nimic, doar m-am pomenit in mers ca nu mai am pedala, ieri i-am facut aerisire, dar nimic, cursa pistonasului la receptor e aproape inexistenta...Azi, un prieten care mai repara masini in timpul liber, s-a bagat sub ea, i-a facut aerisire, nimic, pina la urma i-a pus ceva acolo, o piulita, probabil sa-i maresca cursa, a mers la citeva schimbari de viteza apoi iar a murit...Oricum, multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare