anakin1121 Postat Aprilie 18, 2020 Partajează Postat Aprilie 18, 2020 (editat) Buna seara. Unde as putea sa gasesc un kit de directie pentru disco 1? Masina pe care o sa o cumpar luna aceasta sta de ceva timp si sunt convins ca este totul praf pe sub ea. Mai ales ca in ultimii 3 ani a mers doar pe campuri. Ultimul ITP al masinii este facut in 2017 prin vara cand s a mai prins cu 2 ani . Deci masina din vara lui 2019 e pe dreapta..este ceva timp. Iar proprietarul mi-o aduce pe platforma,deci probabil ca are ceva problema la directie sau frane. Omul are destule masini de offroad in curte,deci ma gandesc ca daca era ceva usor,legat de rugina sau ca nu ia noxele,o rezolva el de mult ,ii facea ITP ul si o vindea mult mai scump. As vrea sa nu am probleme cu ea la ITP si daca tot o desfac,as vrea sa schimb cam tot ce e important la directie,inclusiv amoritzoare. Ce sfaturi imi puteti da? Britpart sunt piese bune? Sau sa caut alte firme ? Mentionez ca este un Discovery in 3 usi 200 TDI din 1990 Masina nu o sa o folosesc in offroad extrem sau ceva de genu. O sa urc un deal la munte,unde pot sa urc si cu un matiz si o sa atasez o remorca. Cam la cat se poate ridica costul(doar al pieselor)? Nu tin neaparat sa schimb tot ce se poate schimba,dar cele mai importante chestii . Credeti ca este necesar sa reconditionez caseta de directie? Tinand cont ca masina are aproape 30 de ani? Merg pe principiul ca daca fac o treaba, sa o fac o data si bine. Stiu de la inceput tot ce trebuie sa bag : costul masinii + costul reparatilor + roti si ce mai vreau sa pun + taxe etc. Si am masina gata de actiune in maxim 1 luna sa zic . Ma intereseaza sa am directie si frana,restul pieselor le pot schimba oricand daca pica ceva. La ce preturi mici am vazut ca are BritPart pot sa mai fac o masina din piese noi si nu pica scump :)) . Si daca nu merg pe britpart atunci ce producator sa aleg stric pentru ce imi trebuie mie : drumuri normale,explotare normala . Am auzit multe teorii legate de firme foarte ieftine : Nippart ,QWP care dupa cateva luni pica diverse piese de articulatie sau etc. Eu o sa duc masina la un mecanic batran,care mi a zis : "Adu mi toate piesele si te rezolv",iar prin acest fapt tin sa va rog,daca mai aveti alte sfaturi in alegerea pieselor(cautare dupa serie sau etc) ,sa mi le spuneti. Multumesc frumos! Numai bine! Editat Aprilie 19, 2020 de anakin1121 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 19, 2020 Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Salut, Britpart e porecli de englezi "Shitpart", ieftin si prost, mai fac ei piese cat de cat acceptabile sub sigla 'OEM' dar singurele de la ei care pot fi luate in considerare sunt piesele care nu contin parti de cauciuc, plastic, electrice sau rotative/articuate, in concluzie de la ei poti sa te bazezi doar pe piese pur metalice fixe. Producator mai de incredere pe aftermarket e Bearmach sau sunt unele piese facute in Germana (Optimal) sau Polonia (SKV) care sunt acceptabile. E plina piata de tot felul de piese, ai nevoie si de noroc.Cauta piesele dupa cod si alege marci cat de cat cunoscute Bafta ... pt caseta vezi aici https://www.landypoint.fr/en/land-rover/discovery/steering.html?p=4 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anakin1121 Postat Aprilie 19, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2020 Multumesc frumos de sfat :) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate