adu1990 Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Buna ziua,numele meu este Andrei și sunt din Timișoara,de curând am achiziționat un Land Rover Defender ,cu multe probleme (poate prea multe ) dar așa e cel mai palpitant ,mașina a fost ținuta prin Service ,furate piese de pe ea ,cu ceva rugina ,dar am zis sa ii acord o șansa .Am sa atașez o poze cu ea și in timp va mai dau detalii. Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Masina imi pare vag cunoscuta, sper sa ma insel! Bafta multa la restaurare! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Aprilie 26, 2020 Partajează Postat Aprilie 26, 2020 Frumoasa mașina, păcat că sunt cam rare în țară. Dacă ai îndemânare și cunoștințe tehnice nu va fi o problemă să o pui pe picioare. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Teddybear , acum îți dai seama ca urma sa te întreb de detalii... Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adu1990 Postat Aprilie 27, 2020 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2020 Maxian Paul ,multumesc frumos!! Cu coasa printre vecini... :rsp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate