House4x4 Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Intalniri in trafic. Un monstru in fata la City Mall - soseaua Giurgiului http://img59.imageshack.us/img59/8918/imag0029l.jpg Si colegul Alexei (sper sa nu gresesc) undeva pe Mosilor vechi , langa restaurant Falcon , vineri mi se pare ! :h5 http://img151.imageshack.us/img151/3196/imag0058x.jpg Salutari ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bai frate ce calorifer triplu are in lada ala cu Chevi-le... In afara de greutate in plus, oare mai ajuta la ceva ? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bai frate ce calorifer triplu are in lada ala cu Chevi-le... In afara de greutate in plus, oare mai ajuta la ceva ? Greutate in plus ?!? Man, tancul ala simte barile alea ca elefantul musca pe spinare...... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GMK Postat Octombrie 13, 2010 Partajează Postat Octombrie 13, 2010 Re: Intalniri in trafic. Las ca stiu eu ca sunteti gelosi pe caloriferul lui!!!:uameni ufff Omul are o minunatie de masina si voi sunteti gelosi ca nu e a voastra!!! Nici nu cere mult pe ea. 25.000 de euro. Am impresia ca este de 6,2 litrii si din cate am inteles este in procedura de a deveni masina retro, cu toare ca am impresia ca a fost produsa in 86. Nu stiu cum face tipul. Trecem peste aceste amanunte nesemnificative. In afara de a arata super tare masina are niste modificari de iti sta mintea in loc. O sudura destul de urata mi se pare pe sasiu, barele care sustin puntile sunt prinse cu asa suporti, ca mie unu care nu ma pricep la asa ceva, mi-ar fi jena sa zic ca au fost facute de mine. poze imediat. Aaaaa si cel mai important omul are atelier de americance!!! http://img440.imageshack.us/img440/8476/picture1135.jpg http://img190.imageshack.us/img190/9606/picture1149f.jpg http://img190.imageshack.us/img190/9848/picture1151b.jpg Afara e vopsit gardul... inauntru sunt suduri nashpa:grin::grin::grin: Eu unul nu as cumpara de la el!!! Am fost sa ma interesez de o piese pentru blazerul meu, si dupa o scurta discutie mi-am dat seama ca am fata de prost!!! Trebuia sa vin cu masina, sa o las la atelier, iar el sa o evalueze, sa vada daca se poate face modificarea pe care o vreau eu si pe urma el imi zicea preturile pentru tot!!!:uameni Adica acum io shtiam ca sunt prost,.. dar chiar si fata ma da de gol... asta e prea de tot! Oricum scuze de offtopic!!!! O sa mananc bataie de la cineva,. dar cum un moderator mi-a zis sa dau ceva informatii despre ea,. poate mai am o sansa sa scap:hl:hl:hl Seara placuta in continuare! Dan Eu cand o sa ma fac mare,... o sa fiu un OM MARE! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sensei Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi, la un service pe Cutitul de Argint, Tractozaurul, insa mult prea varat sub capota ca sa poata auzi claxoane ori strigaturi. :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. ...masina are niste modificari de iti sta mintea in loc. ... scuze si eu de off dar nu ma pot abtine, si mie mi-a sarit in ochi din prima poza amortizorul de directie muuuult subdimensionat fata de dimensiunile masinii. exact d'ala am si eu pe samurai :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi, la un service pe Cutitul de Argint, Tractozaurul, insa mult prea varat sub capota ca sa poata auzi claxoane ori strigaturi. :h5 Sa traiasca Senseiu`! :h5 Te-am vazut d-abia dupa ce ai trecut :hw, am facut semn cu mana :W (nu te gandi la asta :fk:ha::ha:) dar era prea tarziu... Sa auzim numai de bine! :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. Luni in parcare la METRO Sibiu, PaulSB iarasi ti-am zarit masina :y Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. omoroka cu tine m-am intersectat si eu la centura la Popesti, eu eram cu Hiluxul veneam dinspre Glina tu dinspre Frumusani m-ai vzut sigur dar erai prea ocupat cu telefonul banuiesc :wink: de nu m-ai salutat:uameni asta sambata pe 02.10.2010:2dr. Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. omoroka cu tine m-am intersectat si eu la centura la Popesti, eu eram cu Hiluxul veneam dinspre Glina tu dinspre Frumusani m-ai vzut sigur dar erai prea ocupat cu telefonul banuiesc :wink: de nu m-ai salutat:uameni asta sambata pe 02.10.2010:2dr. Scuze. In sambata aia eram prea ocupat cu masina ca tocmai ii pusesem cauciucuri mai mari si verificam pe GPS abaterea kilometrajului si a vitezometrului. Eram total absent de la ce se intampla in jurul meu :ha: Mii de scuze. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. Scuze. In sambata aia eram prea ocupat cu masina ca tocmai ii pusesem cauciucuri mai mari si verificam pe GPS abaterea kilometrajului si a vitezometrului. Eram total absent de la ce se intampla in jurul meu :ha: Mii de scuze. ma gandeam eu ca erai absent, scuzele sunt acceptate :h5 dar........sa nu se mai intample..:ha::ha: Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. ma gandeam eu ca erai absent, scuzele sunt acceptate :h5 dar........sa nu se mai intample..:ha::ha: nu se mai intampla :h5 eram foarte surescitat atunci si de faptul ca aia de la vulcanizare cand mi-au schimbat rotile au uitat sa mi le echilibreze, insa nu-mi batea nimic pe masina nici macar la 100km/h si nu stiam daca nu cumva sunt in Valhala sau mai stiu eu unde :ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. nu se mai intampla :h5 eram foarte surescitat atunci si de faptul ca aia de la vulcanizare cand mi-au schimbat rotile au uitat sa mi le echilibreze, insa nu-mi batea nimic pe masina nici macar la 100km/h si nu stiam daca nu cumva sunt in Valhala sau mai stiu eu unde :ha: Niste poze cu suzuki "inflorit" cand pui? Arata tare bine acum! Te-am vazut prin trafic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Octombrie 14, 2010 Partajează Postat Octombrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. Niste poze cu suzuki "inflorit" cand pui? Arata tare bine acum! Te-am vazut prin trafic. Voi pune in curand poze pe un alt topic. Mai am de munca la el dar momentan sunt foarte multumit dupa schimbarea rapoartelor si a rotilor. Ma bate gandu sa-i schimb numele acuma din "barzaunu" in "pulex irritans" (denumirea latineasca a puricelui) :ha::ha: Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Octombrie 22, 2010 Partajează Postat Octombrie 22, 2010 Re: Intalniri in trafic. Un englezoi pe care il tot vad in vona Polivalenta. http://img203.imageshack.us/img203/8364/dsc00114fp.jpg http://img94.imageshack.us/img94/5012/dsc00113po.jpg Ala micu : "Tati, tati, ia-ti si tu d-asta ca sa ii scoatem pe altii cand au probleme.". Si eu si tasu' am ramas paf! http://img819.imageshack.us/img819/6091/dsc00112vw.jpg http://img218.imageshack.us/img218/7517/dsc00111pg.jpg Un coleg care-i dadea blana. Nush. cine e, dar il salut! Pajero Sport modificat grav si cu toate stickerele posibile :grin: http://img835.imageshack.us/img835/3977/dsc00115ls.jpg Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Intalniri in trafic. Faina poza! Te salut si eu! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Octombrie 23, 2010 Partajează Postat Octombrie 23, 2010 Re: Intalniri in trafic. Faina poza! Te salut si eu! Tu ai Pajero Sport din poza de mai sus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Intalniri in trafic. Da. Te interseaza? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Intalniri in trafic. Da. Te interseaza? De regula cand se intra intr o casa se saluta si apoi se face o mica prezentare ! :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 25, 2010 Partajează Postat Octombrie 25, 2010 Re: Intalniri in trafic. De regula cand se intra intr o casa se saluta si apoi se face o mica prezentare ! Pai n-ai vazut cu ce viteza merge......:ha: Parol : chiar ca te propun la moderatori ca de cand vreau sa scap de sectiunea asta !!! :ha: Doar asta sa faci : sa-i trimiti pe toti care-i prinzi la topicul de "Prezentarea membrilor" ! :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiZ Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Sorry Hary, da' am trimis mesajul dupa telefon. Mitshu e Pjero sport cu motor in V de 3000 pe benzina din 1999. Ca si masina de offroad are calitati medii spre bune in sensul ca in padure e cam lunga si vireaza destul de putin. Eu am luat-o deja pregatita de Tzuparu. In rest e super confortabila piele, ac inclusiv incalzire in scaune. Seamana cu un Hummer la consum. Salutari la toata lumea! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. Salut ! Bine ai venit ! Adrian, topicul unde ne poti spune doua-trei vorbe despre tine, cu "Post reply", se afla pe link-ul de mai jos : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?t=41601 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Octombrie 26, 2010 Partajează Postat Octombrie 26, 2010 Re: Intalniri in trafic. http://img36.imageshack.us/img36/8750/dsc00260ry.jpg Uploaded with ImageShack.us O recunoaste careva? Am admirat-o astazi pe o straduta de pe langa Bd Dacia "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Intalniri in trafic. este a unui coleg, care are un sac de landcruisere, dar in teren iese cu patrolul:ha::ha::ha: Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Intalniri in trafic. :ha: tare, fix in fata la birou, unde eram si eu si colegul cu sacu' de land crusiere.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate