wolfman Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 (editat) Re: Intalniri in trafic. Pacat ca nu mai cred in Mos Craciun, ca-i faceam o scrisorica si-i spuneam ca-mi doresc si eu una. V-am vazut cand incercati sa deschideti usa din spate, dar n-am vazut nici un insemn Club4x4 pe masina asa ca nu m-am apropiat, asa ca va salut pe aceasta cale. Editat Octombrie 27, 2010 de Astral "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanutza Postat Octombrie 27, 2010 Partajează Postat Octombrie 27, 2010 Re: Intalniri in trafic. este a unui coleg, care are un sac de landcruisere, dar in teren iese cu patrolul:ha::ha::ha: Bah da' rautaciosi sunteti. Poate omu' tine la masinile astea si baga numa' cazanul la noroi :dr3 Am fost in :lr cu :old ca :dr1. A fost :ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Noiembrie 1, 2010 Partajează Postat Noiembrie 1, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ieri pe DN 1 ora 10,00 in drept cu CIMPINA m-a depasit PARAGUSUL vijelios...Cam curata masina PARAGUSULE:h5.Vad ca nu reactionezi la claxoane.:h5 Ieri pe la 15-16 aproape de Ploiesti m-am depasit cu NEGROTAURUL&EVGHENY dar 100% ca nu stiau cine il claxoneaza.Eu aveam in spate un BUICK 1937.:h5 Salutari si baietilor de la BGS cu care m-am intersectat ieri pe urcarea din PREDEAL:h5 Se plimba :cl Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Intalniri in trafic. De ceva vreme ma intalnesc cu acesti "colegi" prin oras :grin: :h5 http://i55.tinypic.com/fm5ac.jpg http://i54.tinypic.com/xdtme1.jpg ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bodylift la superlativ. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Noiembrie 2, 2010 Partajează Postat Noiembrie 2, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bodylift la superlativ. Live arata si mai bine :grin: ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 3, 2010 Partajează Postat Noiembrie 3, 2010 Re: Intalniri in trafic. Ce distanta misto are intre praguri si portiera...:br:ha: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi undeva intre Bucuresti si Ploiesti mergeam cu viteza de croaziera. La un moment dat se apropie de mine un Ford Fiesta si domnul de la volan imi facea semne sa cobor geamul. In masina aveam cauciucurile de iarna pe care le-am si montat azi. Discutia a fost cam asa: - Ti-ai luat simexuri? - Nu, sunt de iarna. -Esti Baghy? -Da. - Eu sunt Nessum :)) Apoi m-a salutat, l-am salutat si dus a fost. Mentionez ca nu aveam niciun semn de la club4x4. Nici sub acoperire nu mai pot sa merg :)) Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nessum Postat Noiembrie 5, 2010 Partajează Postat Noiembrie 5, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi undeva intre Bucuresti si Ploiesti mergeam cu viteza de croaziera. La un moment dat se apropie de mine un Ford Fiesta si domnul de la volan imi facea semne sa cobor geamul. In masina aveam cauciucurile de iarna pe care le-am si montat azi. Discutia a fost cam asa: - Ti-ai luat simexuri? - Nu, sunt de iarna. -Esti Baghy? -Da. - Eu sunt Nessum :)) Apoi m-a salutat, l-am salutat si dus a fost. Mentionez ca nu aveam niciun semn de la club4x4. Nici sub acoperire nu mai pot sa merg :)) Salut @baghy! :g Daca aveai statie radio ne conversam mai mult! :br Toyota LJ 70 Transsylvania Off Road Club www.helpdani.eu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi :grin:, in jurul orei 14..., intram de pe autostrada Bucuresti-Pitesti in Bucuresti cu DITAMAI TRACTOZAURU`:ha:... Cand...:grin:, AdiOnWeb, cu a lui in sfarsit :wink: masina de teren Nissan Patrol..., da-i pe 22..., nimic...:grin:, da-i pe 16..., nimic...:hl, bine macar ca si-a luat masina de teren! :ha::ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
AdiOnWeb Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi :grin:, in jurul orei 14..., intram de pe autostrada Bucuresti-Pitesti in Bucuresti cu DITAMAI TRACTOZAURU`:ha:... Cand...:grin:, AdiOnWeb, cu a lui in sfarsit :wink: masina de teren Nissan Patrol..., da-i pe 22..., nimic...:grin:, da-i pe 16..., nimic...:hl, bine macar ca si-a luat masina de teren! :ha::ha::h5 Salutam... statia o montez luni...momentan are statut de chirias :h5 e a doua oara cand o comit...:dr1 https://serviceautobragadiru.business... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi :grin:, in jurul orei 14..., intram de pe autostrada Bucuresti-Pitesti in Bucuresti cu DITAMAI TRACTOZAURU`:ha:... Cand...:grin:, AdiOnWeb, cu a lui in sfarsit :wink: masina de teren Nissan Patrol..., da-i pe 22..., nimic...:grin:, da-i pe 16..., nimic...:hl, bine macar ca si-a luat masina de teren! :ha::ha::h5 Tot il lauzi discret. :ha: Un topic cand apare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Noiembrie 6, 2010 Partajează Postat Noiembrie 6, 2010 Re: Intalniri in trafic. Cica valorile le tine Tractozaurul sub lacate grele, seara inghite cheia iar dimineata o elimina sau daca nu reuseste sparge lacatele printr-un nijachitzuru deala de-al lui ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Noiembrie 9, 2010 Partajează Postat Noiembrie 9, 2010 Re: Intalniri in trafic. Azi in Cluj am "dat" peste un Pathfinder cu BFG KM2, avea un sticker mare :cl Salutari proprietarului :2dr '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Noiembrie 10, 2010 Partajează Postat Noiembrie 10, 2010 Re: Intalniri in trafic. E a lui Pedro aka oube_la Eu am dat peste masinuta lui MAO :grin: era parcat fix in fata politiei , toti caschetarii se holbau la Nissanul cela cu gume pe 37" Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 11, 2010 Partajează Postat Noiembrie 11, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bucurestii noi....... seara tarziu http://img231.imageshack.us/img231/8629/img0199vc.jpg Uploaded with ImageShack.us "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex4x4 Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Intalniri in trafic. Pe langa 13 Septembrie , un Pajero 1 frumos :grin: : http://img594.imageshack.us/img594/414/imag0089large.jpg http://img835.imageshack.us/img835/4756/imag0090large.jpg Salutari proprietarului daca este printre noi :) P.S: Cristi , nici de Neassan nu am uitat , e bine ::ypu Mitsubishi Pajero SWB 1993 2.8 Do not go where the path may lead , go instead where there is no path and leave a trail Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sefulik Postat Noiembrie 12, 2010 Partajează Postat Noiembrie 12, 2010 Re: Intalniri in trafic. Foarte misto Pajero-ul. Arata exceptional! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 14, 2010 Partajează Postat Noiembrie 14, 2010 Re: Intalniri in trafic. ...P.S: Cristi , nici de Neassan nu am uitat , e bine ::ypu Si eu am trecut acum o saptamana pe acolo si era bine merci... :grin: Cand mai ai ocazia, pune si o poza sa vedem ca este in buna stare :y:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Intalniri in trafic. Bucurestii noi....... seara tarziu http://img231.imageshack.us/img231/8629/img0199vc.jpg Uploaded with ImageShack.us Nu e seara tarziu, e mai tot timpul parcata acolo...... e masina mea, daca tot ai trecut pe acolo trebuia sa dai un claxon sa cobor la o :x ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Intalniri in trafic. Nu e seara tarziu, e mai tot timpul parcata acolo...... e masina mea, daca tot ai trecut pe acolo trebuia sa dai un claxon sa cobor la o :x la o :xacolo la magazin la Stelica?!:grin: "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
NICU007 Postat Noiembrie 15, 2010 Partajează Postat Noiembrie 15, 2010 Re: Intalniri in trafic. la o :xacolo la magazin la Stelica?!:grin: Merge, ca luam pe datorie de la el :ha: ex. SUZUKI SAMURAI 1992 - little red car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Intalniri in trafic. Un monstrulet ieri la zoo bucuresti http://img580.imageshack.us/img580/8825/161120100241600x1200.jpg http://img831.imageshack.us/img831/679/161120100221600x1200.jpg http://img227.imageshack.us/img227/1646/161120100211600x1200.jpg Foarte frumos acaretul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Noiembrie 17, 2010 Partajează Postat Noiembrie 17, 2010 Re: Intalniri in trafic. daca nu ma insel este al lui @chevy.... "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 24, 2010 Partajează Postat Noiembrie 24, 2010 Re: Intalniri in trafic. Vazut un Pajero scurt acum 10 minute parcat langa Dines la Tineretului. Pe el Scria Marcel4*4 daca nu ma insel si avea stickere de la club4*4 Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate