omoroka Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 Re: Intalniri in trafic. Si mai pe seara te`am zarit si pe tine in drum spre Ploiesti :h5 sa traiesti plummer :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Februarie 28, 2011 Partajează Postat Februarie 28, 2011 (editat) Re: Intalniri in trafic. iar eu te-am zarit pe Lascar Catargiu, intre Victoriei si Romana... :grin: Editat Martie 4, 2011 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 4, 2011 Partajează Postat Martie 4, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi l-am zarit si eu pe GPScu, dar din cauza goanei in care era nu am avut timp de poze. Urmarea cu o acuratete precisa o betoniera cate Pasaj Marasesti. :grin: :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Martie 14, 2011 Partajează Postat Martie 14, 2011 Re: Intalniri in trafic. Ieri in parcare la Palatul Copiilor Dupa numar il banuiesc si il salut pe colegul Tazz Bestie http://img64.imageshack.us/i/img1821resize.jpg/ Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Intalniri in trafic. L-am vazut azi pe miron cu superba lui toyota in cluj pe strada Horea.....toata lumea se uita dupa masina . eu eram intr-o cafenea, il salut cu aceasta ocazie :h5 Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu ovidiu Postat Martie 26, 2011 Partajează Postat Martie 26, 2011 Re: Intalniri in trafic. dupa care a plecat spre Turda unde l-am vazut pe varianata . nu mai poate omu sa se ascunda in tara asta..:ha: nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SilenceDJ Postat Martie 27, 2011 Partajează Postat Martie 27, 2011 Re: Intalniri in trafic. Nu rade ca si pe tine te-am vazut tot pe horea :)) Never stop exploring Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Intalniri in trafic. Nu stiu cine-i, dar asa de bine mi-ar prinde si mie numerele lui de inmatriculare :grin: Vazut prin zona Vatra Dornei - Suceava OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marse Postat Martie 28, 2011 Partajează Postat Martie 28, 2011 Re: Intalniri in trafic. :ha: Putea sa dea si el H-ul ala jos, daca tot a "inmatriculat-o" in Kuweit. :grin: Scump si prost am tot vazut. Ieftin si bun NU EXISTA! :grin: Prahova 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 (editat) Re: Intalniri in trafic. Cunoaste cineva aceasta masina? http://www.facebook.com/album.php?aid=34163&id=100001113854241&l=72b8f24ffc ps sorry am incercat sa pun doar poza si Nu a mers! Ma refer la defender Editat Martie 31, 2011 de Max Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Intalniri in trafic. Da. Ce vrei sa stii? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Intalniri in trafic. Nimic in mod deosebit doar sa-l salut pe propietar si sa-l felicit!:br Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 31, 2011 Partajează Postat Martie 31, 2011 Re: Intalniri in trafic. Ii transmit eu. Nu are cont pe forum. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intalniri in trafic. Am vazut ieri in zona Sibiului vreo cateva masinute, probabil unii dintre ei sunt si aici pe forum. Asadar va salut si pe aceasta cale pe domnii cu: Toyota KZJ - visinie si cu bodylift, caroserie swb; Toyota LC 90 prado tot swb, de culoare gri, pregatita pentru off-road si cu numarul xx xx TOY Suzuki Vitara, defapt fosta masina a lui @roly, nu il cunosc pe proprietar dar ieri l-am vazut in apropiere de SB Land Rover Defender, culoare gri cu MT-uri in parcare la sigemo, caroserie swb Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Aprilie 21, 2011 Partajează Postat Aprilie 21, 2011 Re: Intalniri in trafic. Am vazut si eu ieri la Toyota Nord pe dumnealui....o fi de pe la noi? Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Intalniri in trafic. @Astral ai trecut azi pe la 16.30 pe sos Fundeni pe directia dinspre Colentina inspre Pantelimon? Eram parcat pe stanga ta in dreptul parcului de pe Fundeni.Transmit salutari pe aceasta cale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 23, 2011 Partajează Postat Aprilie 23, 2011 Re: Intalniri in trafic. @Astral ai trecut azi pe la 16.30 pe sos Fundeni pe directia dinspre Colentina inspre Pantelimon? Eram parcat pe stanga ta in dreptul parcului de pe Fundeni.Transmit salutari pe aceasta cale. Salutam ! Si eu te-am vazut, am vazut si stickerul si incercam sa-mi aduc aminte cine are 60.... :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Aprilie 29, 2011 Partajează Postat Aprilie 29, 2011 Re: Intalniri in trafic. Pe acest cale doresc sa-l salut pe colgul nostru forumist, care o fi el cu Matiz-ul 4x4 :grin: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
koais Postat Aprilie 30, 2011 Partajează Postat Aprilie 30, 2011 Re: Intalniri in trafic. :br :grin: este dl. Plumber! :2dr Nemo me impune lacessit ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Mai 1, 2011 Partajează Postat Mai 1, 2011 Re: Intalniri in trafic. Ieri in parcarea Real brasov.Scuzati calitatea pozelor,sunt facute cu telefonul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi pe str.Ficusului linga Vulcanizare astepta propitaru...salutam pe aceasta cale! Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 5, 2011 Partajează Postat Mai 5, 2011 Re: Intalniri in trafic. [ATTACH=CONFIG]105033[/ATTACH] Astazi pe str.Ficusului linga Vulcanizare astepta propitaru...salutam pe aceasta cale! Este proiectul Spartacus, inlocuitorul proiectului Troian, al lui Mugur....... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Intalniri in trafic. Ieri seara pe la Carefour Berceni vazut un superb exemplar ARO cu numarul B-100-ARO, inaltat si modificat foarte frumos. Imi pare rau ca nu am avut cu ce face o poza. Felicitari proprietarului :al Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabikia Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 (editat) Re: Intalniri in trafic. si de la mine ceva mai vechi in treficul din capitala! Editat Mai 20, 2011 de Astral Kia Sportage,2005,albastru Toyota LC 120,job car Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 20, 2011 Partajează Postat Mai 20, 2011 Re: Intalniri in trafic. In ultima vreme am vazut de 3 ori un Defender cu volan pe dreapta si numar de Franta pregatit de expeditie. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate