baghy Postat Noiembrie 6, 2011 Partajează Postat Noiembrie 6, 2011 Re: Intalniri in trafic. L-am vazut in seara asta pe colegul ipampu undeva pe Kiseleff. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intalniri in trafic. Sa il salut si eu pe colegul cu Lada Niva galbena cu numere de CT si cu stiker club4x4 cu care m-am intalnit duminica la Cuibul Dorului spre Bolboci. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobos Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intalniri in trafic. Va salut si eu si poate ne mai intalnim prin zona. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intalniri in trafic. In 31 octombrie am vazut in Sibiu pe strada Mitropoliei un Jimny alb, numar de inmatriculare SB 09 EWF (cred ca am retinut bine), putin pregatit, simexuri, ceva inaltare, cateva stikere, etc... Il salut cu ajutorul forumului !:h5 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Noiembrie 10, 2011 Partajează Postat Noiembrie 10, 2011 Re: Intalniri in trafic. La iesire din Codlea, am vazut un Grand Cherokee care avea o platforma cu un Wrangler modificat. Probabil mergea la Resita. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
toeds Postat Noiembrie 13, 2011 Partajează Postat Noiembrie 13, 2011 Re: Intalniri in trafic. salutari colegului B-42-TUP, Isuzu Trooper maro, astazi pe la big-berceni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Noiembrie 14, 2011 Partajează Postat Noiembrie 14, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi prin Ramnicu Valcea am vazut un Mitsu L200 model nou, nu numarul PH-xx-EGS cu colante :cl pe capota si lateral. Salutam! :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi in trafic m-am intalnit la propriu, a intat in mine, un opel frontera. pasiunile lui: sa mearga la o distanta intre 5 si 10 cm cu bullbarul lui fantastic de cel din fata defectele lui: nu reuseste sa pastreze cei 5 cm si-i loveste pe ceilalti explicatia lui: scuze, ca nici nu mi-am dat seama ca te-am atins (plin de el ca este intr-o masina deosebita, eu eram intr-un rahat de polo) Nu dau numar la masina sau ceva. Daca e barbat, si citeste forumul si postul asta, poate-si cere scuze in care sa confirme macar ca intelege pentru ce-si cere scuzele, nu pentru ca s-ar putea ca ala din fata sa faca taraboi la politie, dar pentru ca intelege ca atunci cand ai ceva in plus, un avantaj, asa cum e o masina mare cu niste fiare periculoase pentru pietoni si masinile celorlalti in fata, asta inseamna mai multa responsabilitate, nu mers la "sto" sa-i sperii pe fraierii cu conserve mici. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi in trafic m-am intalnit la propriu, a intat in mine, un opel frontera. pasiunile lui: sa mearga la o distanta intre 5 si 10 cm cu bullbarul lui fantastic de cel din fata defectele lui: nu reuseste sa pastreze cei 5 cm si-i loveste pe ceilalti explicatia lui: scuze, ca nici nu mi-am dat seama ca te-am atins (plin de el ca este intr-o masina deosebita, eu eram intr-un rahat de polo) Nu dau numar la masina sau ceva. Daca e barbat, si citeste forumul si postul asta, poate-si cere scuze in care sa confirme macar ca intelege pentru ce-si cere scuzele, nu pentru ca s-ar putea ca ala din fata sa faca taraboi la politie, dar pentru ca intelege ca atunci cand ai ceva in plus, un avantaj, asa cum e o masina mare cu niste fiare periculoase pentru pietoni si masinile celorlalti in fata, asta inseamna mai multa responsabilitate, nu mers la "sto" sa-i sperii pe fraierii cu conserve mici. nu este de aici de pe forum sigur. aici sunt numai oameni minunati :grin: imi pare rau de necazul tau, daca o mai avea si vre-o asigurare de rahat... o sa ai ceva nervi si timp de consumat ca deh asa e la noi. pagubele la tine care sunt? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Noiembrie 18, 2011 Partajează Postat Noiembrie 18, 2011 Re: Intalniri in trafic. Astazi in trafic m-am intalnit la propriu, a intat in mine, un opel frontera. pasiunile lui: sa mearga la o distanta intre 5 si 10 cm cu bullbarul lui fantastic de cel din fata defectele lui: nu reuseste sa pastreze cei 5 cm si-i loveste pe ceilalti explicatia lui: scuze, ca nici nu mi-am dat seama ca te-am atins (plin de el ca este intr-o masina deosebita, eu eram intr-un rahat de polo) Nu dau numar la masina sau ceva. Daca e barbat, si citeste forumul si postul asta, poate-si cere scuze in care sa confirme macar ca intelege pentru ce-si cere scuzele, nu pentru ca s-ar putea ca ala din fata sa faca taraboi la politie, dar pentru ca intelege ca atunci cand ai ceva in plus, un avantaj, asa cum e o masina mare cu niste fiare periculoase pentru pietoni si masinile celorlalti in fata, asta inseamna mai multa responsabilitate, nu mers la "sto" sa-i sperii pe fraierii cu conserve mici. Mai multe detalii ne poti oferi?Ex: culoarea fronterei , descriere sofer Frontera , etc...poate cineva de pe forum il cunoaste pe respectivul posesor de opel frontera. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iuliangr Postat Noiembrie 20, 2011 Partajează Postat Noiembrie 20, 2011 Re: Intalniri in trafic. Salut, pagubele sunt minore. Doar vopsea ramasa de pe bullbar pe bara spate. Deja a iesit in mare parte azi cand am dus-o la spalat. Nu conteaza cine e, este destul de probabil sa nu citeasca forumul, nu avea stickere sau altceva de genul asta. Oricum nu vreau sa se transforme in ceva personal, mai mult as vrea ca respectivul comportament sa nu se generalizeze, si probabil ca am tras semnalul de alarma tocmai catre oamenii care nu fac asa ceva (membrii forumului) asa cum faceau profesorii la scoala cand ii certau pe cei prezenti ca dece chiulesc cei absenti. Consider incidentul inchis. ------------------------------- Suzuki Samurai 1.3 '91 - vacante Ford Focus 1.8 TDDI 2001 - weekend Volkswagen Polo 1.6 - munca Glastron V142 & Yamaha 60 4Timpi - numai pe apa! -------------------------------- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Noiembrie 22, 2011 Partajează Postat Noiembrie 22, 2011 Re: Intalniri in trafic. Azi Tractozauru` s-a intalnit in trafic cu Sensei..., :grin:, sau Sensei cu Tractozauru`..., sau Tractozauru` sensei cu Sensei sensei..., :ha: sau io mai stiu cum o fi fost de fapt?:uameni:2dr:h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 4, 2012 Partajează Postat Ianuarie 4, 2012 Re: Intalniri in trafic. Si eu azi cu Tractozauru, in Ramnicu Valcea, probabil se ducea la Olanesti? :grin: Am vazut masina de la distantaaa, foarte frumoasa si are prezenta :wink: Am facut cu mana, da nu m-a observat nimeni, decat alti concitadini care se uitau la mine ca la un nebun, ca salut pe " nimeni" :ha: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalniri in trafic. Da..., ma duceam la Olanesti... :grin: Imi pare rau ca nu am raspuns la salut :al...,n-am observat! :hl:uameni:ha::h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Ianuarie 10, 2012 Partajează Postat Ianuarie 10, 2012 Re: Intalniri in trafic. Deci am banuit corect! Probabil cu tractozauru s-a putut ajunge mai bine pe la manastiri :ha: :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalniri in trafic. Cine stie, CUNOASTE! :grin: Cine nu..., ENJOY! :ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43414-Tractojacques-Cousteau-Les-expeditions-Soft-eau-de-Valcea-!&highlight=tractojacques+cousteau Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalniri in trafic. Cine stie, CUNOASTE! :grin: Cine nu..., ENJOY! :ha: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?43414-Tractojacques-Cousteau-Les-expeditions-Soft-eau-de-Valcea-!&highlight=tractojacques+cousteau .....Si ? Ai actualizat topicul cu ultima iesire, asta in care te-a vazut lumea pe acolo ? Sau ramanem cu amintirile de asta-vara ? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 12, 2012 Partajează Postat Ianuarie 12, 2012 Re: Intalniri in trafic. :op:grin::ha::hw Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Ianuarie 27, 2012 Partajează Postat Ianuarie 27, 2012 Re: Intalniri in trafic. M-am intalnit astazi de doua ori, ultima data acum aprox. o ora prin Drumul Taberei cu o frumusete de Patrol B 676 YUL (daca am retinut bine numarul). E de-al nostru? "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 24, 2012 Partajează Postat Februarie 24, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salut cu aceasta ocazie pe domnul Pitonul si pe domnul cu Discovery V8. Eu eram in Feroza la Fagaras. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 26, 2012 Partajează Postat Februarie 26, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salut cu aceasta ocazie pe domnul Pitonul si pe domnul cu Discovery V8. Eu eram in Feroza la Fagaras. Cu intarziere te salut si eu. Domnul cu Discovery V8 este MariusG si ne indreptam spre Cheile Cibinului. Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Intalniri in trafic. Si eu te salut. Sincer nu te-am vazut. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Intalniri in trafic. Si eu va salut pe amandoi! :grin: Ne-am petrecut pe la Valcea, veneati de la Sibiu din cate am inteles :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Intalniri in trafic. Si eu va salut pe amandoi! :grin: Ne-am petrecut pe la Valcea, veneati de la Sibiu din cate am inteles :h5 :tk:cl:h5 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 27, 2012 Partajează Postat Februarie 27, 2012 Re: Intalniri in trafic. Si eu va salut pe amandoi! :grin: Ne-am petrecut pe la Valcea, veneati de la Sibiu din cate am inteles :h5 Te salutam si noi. La intoarcere eram 4. Cu Nissan-ul lui Koala si FJ Cruser-ul lui Jonson. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate