Andrei_vl Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Intalniri in trafic. Te salutam si noi. La intoarcere eram 4. Cu Nissan-ul lui Koala si FJ Cruser-ul lui Jonson. Stiu, i-am salutat si pe ei, si de voi am dat aici :grin: :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Februarie 28, 2012 Partajează Postat Februarie 28, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salutare domnului posesor de bugaro B-100-ARO. Am vazut ca are punte rigida pe fata... Oricum spectaculos exemplar! :h5 Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 12, 2012 Partajează Postat Martie 12, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salutam membrul Jeep Club Romania TL 24 PRO, ne-am intersectat de dimineata pe Bucuresti Noi S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Martie 16, 2012 Partajează Postat Martie 16, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salut colegul cu Discovery I albastru B-01-API cu insemnele :cl. L-am zarit ieri intre Unirii Si Universitate S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Martie 17, 2012 Partajează Postat Martie 17, 2012 (editat) Re: Intalniri in trafic. Astazi am bagat o tura pana la Ranca si cand am ajuns acolo, ce am vazut? stickeru cu :cl pe o Frontera Sport, verde, de Dolj... Dj**KTA, zic asta e a lu Styuk! :grin: Caut numaru lui, nu il gasesc... sun un prieten, " bah, uite-te pe forum si cauta numaru lu Styuk Catalin si suna-ma!", cauta omu numaru, mi-l da si il sun pe Catalin care se dadea de voie cu placa pe partie. Uite asa ne-am vazut si totodata cunoscut si noi personal, face2face :h5 Editat Martie 17, 2012 de Andrei_vl ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vstef_is Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Intalniri in trafic. Fiind intr-o intalnire prin Bucuresti cu Plastec, ne-am intalnit si cu Flash4x4 pe 13 septembrie cu sebastian... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Intalniri in trafic. Da da da, ce adunatura de offroaderi la colt de strada...:banana:banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Martie 18, 2012 Partajează Postat Martie 18, 2012 Re: Intalniri in trafic. Astazi am bagat o tura pana la Ranca si cand am ajuns acolo, ce am vazut? stickeru cu :cl pe o Frontera Sport, verde, de Dolj... Dj**KTA, zic asta e a lu Styuk! :grin: Caut numaru lui, nu il gasesc... sun un prieten, " bah, uite-te pe forum si cauta numaru lu Styuk Catalin si suna-ma!", cauta omu numaru, mi-l da si il sun pe Catalin care se dadea de voie cu placa pe partie. Uite asa ne-am vazut si totodata cunoscut si noi personal, face2face :h5 mi'a facut placere!:h5 http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rommy20005 Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 (editat) Re: Intalniri in trafic. Stie cineva asta? E parcata langa o spalatorie pe Bd Muncii spre Republica. Editat Martie 23, 2012 de rommy20005 zic si io......... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Intalniri in trafic. Da, e a lui @Iuliancris.....daca n-o fi vandut-o intre timp......are Boggere TSL de 37".... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 23, 2012 Partajează Postat Martie 23, 2012 Re: Intalniri in trafic. Da, e a lui @Iuliancris.....daca n-o fi vandut-o intre timp......are Boggere TSL de 37".... Din cate stiu eu e inca de vanzare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 25, 2012 Partajează Postat Martie 25, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salut pe aceasta cale pe Bogdan (rupere2004) care se uita un pic nedumerit cand l-am claxonat azi dimineata:h5 (recunosc: si eu l-am confundat, datorita numarului si culorii masinii:old) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Aprilie 5, 2012 Partajează Postat Aprilie 5, 2012 Re: Intalniri in trafic. De ceva timp vad pe I.G. Duca colt cu Avram Iancu un veveritoi plin de steroizi si Fratele mai mare Y60 ... la fel de frumos ... si noroios :grin: Patrolul are si insemnul :cl Deunazi pe langa mai era si un Pajero, si inca un veveritoi gen "portocala":j ... adunare generala la colt de strada :br Salutare :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Intalniri in trafic. marti,Baile Herculane,zona 7 Izvoare(la cadite) un patrol scurt,portocaliu,cu roti MARI,cu remoraca/rulota offroad,nu am vazut :cl dar avea pe capota in fata http://WWW.CLUB4x4.RO cu negru...Felicitari propietarului,suna intr'un mare fel :) http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asap Postat Aprilie 20, 2012 Partajează Postat Aprilie 20, 2012 Re: Intalniri in trafic. Salutam membrul Jeep Club Romania TL 24 PRO, ne-am intersectat de dimineata pe Bucuresti Noi S-auzim de bine Salut, imi cer scuze, nu te-am vazut, trec zilnic pe buc noi, stau la 2 cocosi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
oviK5 Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Intalniri in trafic. marti,Baile Herculane,zona 7 Izvoare(la cadite) un patrol scurt,portocaliu,cu roti MARI,cu remoraca/rulota offroad,nu am vazut :cl dar avea pe capota in fata http://WWW.CLUB4x4.RO cu negru...Felicitari propietarului,suna intr'un mare fel :) E a lu' Robert Enoiu - "Portocala" Caransebes-Resita PS Raspund eu in locul lui ca numa' ieri se vaita ca n-are net de 2 saptamani ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
styuk Postat Aprilie 21, 2012 Partajează Postat Aprilie 21, 2012 Re: Intalniri in trafic. si pana la urma aia era remorcuta sau rulota?:D imi scuzati offtopicul:) http://jurnaldeghidon.blogspot.ro/ Never ride faster than your guardian angel can fly:ih Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: Intalniri in trafic. salutari colegului Daemonus....am observat-o ieri in zona ,Horezu Vl...frumoasa masina...o vad mai mereu parcata in zona Sucpi. Numai bine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Aprilie 30, 2012 Partajează Postat Aprilie 30, 2012 Re: Intalniri in trafic. [ATTACH=CONFIG]138690[/ATTACH] salutari colegului Daemonus....am observat-o ieri in zona ,Horezu Vl...frumoasa masina...o vad mai mereu parcata in zona Sucpi. Numai bine. :)) Multam nenea :)) Nu te stiu, dar am ramas surprins de fotografie :)) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alinf Postat Mai 1, 2012 Partajează Postat Mai 1, 2012 Re: Intalniri in trafic. :)) Multam nenea :)) Nu te stiu, dar am ramas surprins de fotografie :)) nici eu nu te stiu...dar iti stiu masina...:)...poate pe viitor o sa ne si cunoastem. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Intalniri in trafic. Blasfemie. Sa connduci Toyota in slapi. Ce manelist! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Andrei_vl Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Intalniri in trafic. Toyota asta cred ca am vazut-o pe platforma prin Rm. Valcea :grin: ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TyH_vl Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 (editat) Re: Intalniri in trafic. Blasfemie. Sa connduci Toyota in slapi. Ce manelist! [ATTACH=CONFIG]140129[/ATTACH] Da . domnu MODERATOR .... cum se conduce , cu pantofi de lac ????? :ha::ha::ha::ha: Editat Mai 13, 2012 de TyH_vl Club Sportiv x3m Valcea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stane Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Intalniri in trafic. Toyota e o LEGENDA...macar sandale. L-am certat deja pe Vetu, ca el e posesorul, ca s-a prezentat asa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vetu Postat Mai 13, 2012 Partajează Postat Mai 13, 2012 Re: Intalniri in trafic. Manelele ie viata mea! Clar ca omu' e manelist.....si inca unu' nepriceput cu papuci "no name"....un manelist care se respecta are papuci de firma. Oricum nu se intelege prea clar...omu' cu ceafa groasa se urca in masina sau doar priveste inauntrul ei cautand sa vada "cat prinde?":uameni Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. And sometimes in the middle of nowhere, you find yourself. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate