Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Manelele ie viata mea!

Clar ca omu' e manelist.....si inca unu' nepriceput cu papuci "no name"....un manelist care se respecta are papuci de firma.

Oricum nu se intelege prea clar...omu' cu ceafa groasa se urca in masina sau doar priveste inauntrul ei cautand sa vada "cat prinde?":uameni

......Eu zic ca se uita in geam sa-si faca freza ! :ha:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

ieri in jurul orei 16-30,pe drumul ce leaga sibiul de rm-valcea(dn-7), la intrare in rm-valcea am trecut pe langa 2 masini ce aveau inscriptia club 4x4, un range rover si un land rover defender echipate cu tot tacamul.Defenderul era de bucuresti...B-??-TXX.nu ne-am salutat deoarece eram pe la un prieten in curte ...dar salutari pe aceasta cale.:cl

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Cred ca erau colegii cristeaandm cu Range-ul si mariusM cu Defenderul si se tarau spre casa de la Paltinis.:grin:

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Asteptam pozele de le Razvanutza . Ne-a depasit pe autostrada cand mergeam spre Paltinis. El era undercover !

LAND ROVER DISCOVERY I 200TDI an 1993 :lr

LAND ROVER DISCOVERY 4 SDVT 3.0 HSE an 2011 - de vanzare

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Deci sa inteleg ca doar cei care sunt in club primesc sticker?

Sa lamurim putin lucrurile pentru ca desi vad ca ai contul de ceva vreme pe acest forum, poate ti-au scapat unele aspecte :

- te vei acomoda mult mai repede daca vei reciti Regulamentul unde vei gasi si indrumari catre diverse tutoriale pentru diversele butoane ale forumului;

- membru al unui club esti doar daca te inscrii intr-un club anume si le poti vedea listate pe prima pagina, dar mai sunt si altele care nu apar acolo;

- aici este doar un forum iar faptul ca ai cont aici inseamna doar ca esti un user pe acest forum, si cum ne place noua sa ne consideram, membru al comunitatii 4x4, iar denumirea forumului provine de la Club 4x4, o marca inregistrata care apartine proprietarului forumului;

- stickere poti gasi fie accesand sectiunea "Magazin club 4x4" din butonul de sus, fie apeland la colegul @axxamd, furnizorul exclusiv al stickerelor cu marca "Club 4x4" pe care il poti contacta aici :

http://forum.club4x4.ro/showthread.php?52575-autocolante-tematica-offroad&highlight=autocolante

:h5

PS - Fii mai atent la off-topic......

Link spre comentariu

Mersi mult de info. Ma gandeam sa postez aici deoarece am vazut in paginile anterioare problema legata de club, acum am inteles. Deocamdata sunt incepator in ale offroad-ului dat fiind faptul ca de un an am carnetul. Sper ca masinuta mea sa capete cat mai multe lucruri pe ea si sa ma pot altura clubului. O zi frumoasa.

Link spre comentariu

Azi am vazut, in Galati, un coleg ce aveam un Terano lung verde, cu logo-ul forumului pe portiere, CT XX MKE. L-am claxonat si salutat:h5. Il salut si pe aceasta cale.

Suzuki Samurai '96 - 1.3i
Link spre comentariu

• 4 săptămâni mai târziu...

Mergeam ieri cu KLE-u mieu 500, agale dinspre Sadu spre Obärsia Lotrului, ca sä inspectez calitatea Transalpinei, pentru Adiv6, cänd väd in fatä o Niva verzuie plinä de Stickere club4x4, mergänd agale. Era Sorin Leonte cu madam. Am incins o discutie am schimbat ceva experientä prin zona si däi mai departe spre Oasa. La Seaua Steflesti intälnesc o grupä de Cehi, 5, cu motoare tip Dakar, corturi si totul la ei pt. inoptare sub cerul liber. Se pricepeau bine prin zonä dar tot am reusit sa le mai adaug unele "colturi" nestiute in rutä.

Caut oameni cu interese comune, morale.
Link spre comentariu

Azi am trecut prin localitatea Surduc jud.Salaj si am vazut un samurai pregatit de off poate este coleg de forum eu voi fi o saptamana in zona si tare as da o tura pe acolo.

Editat de Astral
Mitsubishi Pajero 3500 v6
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Astazi m-am intalnit cu F_zoltan pe munte, nu chiar in trafic, dar cred ca " se pune" :grin:

L-am receptionat si pe Roly? L-am salutat, nu stiu daca m-a auzit... mi-a spus ca ma aude intrerupt :grin:

Asta s-a intamplat trecand de la Voineasa la Sadu.

Va salut inca odata! :cl

ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

vineri,intalnire si vorbit cu tractozaurul la olanesti,de data aceasta nu era cu "namila"....salutari din nou pe aceasta cale .oare este mai buna berea la olanesti?:wink: ne vedem in august !!!!!.vacanta placuta tuturor va doresc!!!

Land Niva Luci

WWOC-VALCEA

X-TREME OLANESTI

Link spre comentariu

Mi-a facut placere sa-l intalnesc pe Andrei_vl pe valea Voinesita. Cum a fost traversarea, Andrei? Eu unul in viitor prefer sa fac de 2 ori Varful Cindrel -Saua Steflesti decat sa mai fac masaj la sale si bucute pe "treptele" dintre Sadu si Voinesita :) Mie mi-a echivalat a urca Turnul Eiffel cu Samurache. Cred ca pe voi Frontera v-a protejat totusi mai bine decat suspensiile de tractor ale Samuraiului.

Samurai incepator
Link spre comentariu

Mi-a facut placere sa-l intalnesc pe Andrei_vl pe valea Voinesita. Cum a fost traversarea, Andrei? Eu unul in viitor prefer sa fac de 2 ori Varful Cindrel -Saua Steflesti decat sa mai fac masaj la sale si bucute pe "treptele" dintre Sadu si Voinesita :) Mie mi-a echivalat a urca Turnul Eiffel cu Samurache. Cred ca pe voi Frontera v-a protejat totusi mai bine decat suspensiile de tractor ale Samuraiului.

Pentru mine o plecere! Frontera mea a stat super la capitolu suspensie, doar balansu s-a simtit in spate ( deh... punte rigida+ foi de arc) si oamenii au tras totusi o concluzie pripita: " trebe alt sofer" :ha:

Frontera scurta a avut noroc ca a gazduit doar 2 persoane in fata, altfel era mai belea ca la mine...

Ne-am intalnit cu 2 patroale preparate... probabil 33", cu bari de metal si kit de inaltare... erau cehi, deci doar ne-am salutat... eu am ramas putin blocat cand mi s-a facut loc ( au urcat pe mal destul de mult, si politicos mi-au facut semn sa trec...)... Stateam si ma uitam la masina, in timp ce restu ma asteptau sa trec odata :grin:

Am nimerit din fericire drumu, l-am ales corect, avand fro 3-4 intersectii cu drumuri circulate...

M-am sintit intr-un mare fel toata ziua, dupa intalnirea noastra! E un sentiment aparte sa vezi oameni cu care ai vorbit doar pe un forum, dar oameni care la o belea te pot ajuta si care impart aceeasi pasiune cu tine!

Sper sa ne vedem cat mai des, noi, " offroad-erii". :cl

Editat de Andrei_vl
ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

La iesirea din orasul Hunedoara catre Calan...un Pajero tocmai primea un roll-cage ,bineinteles masina scurtata si echipata cu simexuri...daca e printre noi pe forum salutari si asteptam detalii...

Link spre comentariu

Blasfemie. Sa connduci Toyota in slapi. Ce manelist!

[ATTACH=CONFIG]140129[/ATTACH]

:ha::uameni fain zis !

Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies.
Link spre comentariu

Salutare

Zilnic ma intalnesc prin Deva,in trafic, cu aceasta Toyota , nu stiu daca este a vreunui coleg de pe forum ,dar este frumoasa.[ATTACH=CONFIG]150925[/ATTACH]

este masina de la igc (igcti sau cum io zice acum) face masuratori de camp la site-uri gsm si retele de telecomunicatii .

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare