Andrei_vl Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Re: Intalniri in trafic. De cand sunt in Sibiu vad mereu Pajero lui Roly, poate rausim sa ne si vedem :h5 ex: ARO 244 3.1D & Opel Frontera 2.3TDI :cort Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jay333 Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Intalniri in trafic. Vazut de dimineata un Patrol pe la Academia Militara, PLM la numar cu Club 4x4 lipit pe luneta. Nu stiu cine e dar, man, felicitari pentru masina, arata superb! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Octombrie 17, 2012 Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Re: Intalniri in trafic. Vazut de dimineata un Patrol pe la Academia Militara, PLM la numar cu Club 4x4 lipit pe luneta. Nu stiu cine e dar, man, felicitari pentru masina, arata superb! Masina lui Lofty, unul din cei doi "pestisori de aur" Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 1, 2013 Partajează Postat Ianuarie 1, 2013 Re: Intalniri in trafic. Il salutam pe colegul Galoperist, ce a poposit in Buftea S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 8, 2013 Partajează Postat Ianuarie 8, 2013 Re: Intalniri in trafic. Azi prin incursiunile mele de prin Bucuresti am intalnit asa: 1. Opel Frontera 2 usi albastru deschis zona P-ta Roseti/ Parhetul de pe langa Judecatoria Sect 3 (avea insemnele :cl) 2. Mitsubishi Pajero V6 cred ca este fosta masina a lui @Marianw8, doar ca acum cu niste cauciucuri profil simex Ii salut pe colegi S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 14, 2013 Partajează Postat Ianuarie 14, 2013 Re: Intalniri in trafic. Ieri pe seara la Hornbach Corbeanca l-am intalnit pe @adisan. Azi de dimineata pam zarit parcat Suzukiul Samurai - The Farmer al lui @kkz-ul. Ii salut pe acesta cale pe colegii forumisti. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
martinchiuloasa Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Intalniri in trafic. Il salutam pe colegul Galoperist, ce a poposit in Buftea [ATTACH=CONFIG]162500[/ATTACH] S-auzim de bine Este al meu:tk Martinica Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Ianuarie 24, 2013 Partajează Postat Ianuarie 24, 2013 Re: Intalniri in trafic. Este al meu:tk M-am prins, l-am mai vazut si pe la Straulesti. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Vineri dupa pranz am vazut un Discovery preparat la iesire din Sambata de Sus. Avea la numar KYK. Eram cu masina de strada si ma grabeam dar il salut aici. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Colante cu :cl de unde procur si eu. Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Am si loc lasat pe toyota de CN ptr.:cl Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Vineri dupa pranz am vazut un Discovery preparat la iesire din Sambata de Sus. Avea la numar KYK. Eram cu masina de strada si ma grabeam dar il salut aici. Te salut si eu pe aceasta cale. Eu eram in Sambata de Sus, dar nu am numar cu KYK. 1 Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Colante cu :cl de unde procur si eu. Ia legatura cu Max sau cu Axxamd! :h5 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sabau Gigel Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Multumesc domnul Ion 1 Membru club GTC Motosport: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Februarie 18, 2013 Partajează Postat Februarie 18, 2013 Re: Intalniri in trafic. Vineri dupa pranz am vazut un Discovery preparat la iesire din Sambata de Sus. Avea la numar KYK. Eram cu masina de strada si ma grabeam dar il salut aici. O fi fost chiar userul KYK http://forum.club4x4.ro/member.php?5291-KYK? :grin::wink: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Februarie 19, 2013 Partajează Postat Februarie 19, 2013 Re: Intalniri in trafic. O fi fost chiar userul KYK http://forum.club4x4.ro/member.php?5291-KYK? :grin::wink: Pe week-end au fost cateva masini de la Club LROC, deci implicit si disco, Dar nu cred ca KYK a bantuit pe acolo. S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Intalniri in trafic. Desi eram sub acoperire cu masina de strada, vreau sa-l salut pe domnul pitonul caruia i-am vazut noile faruri prin Otopeni. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Intalniri in trafic. Ieri, pe la pranz, m-am intersectat cu Tractozaurul, pe Mihai Bravu. Salutat si fugit repede sa nu se suie cu "dihania" pe mine :ha1 Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: Intalniri in trafic. Salut colegul cu Jeep si nr de Anglia urcat azi la Cabana Ciucas. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: Intalniri in trafic. Il salut si eu pe colegul KYK... l-am vazut in a 2-a zi de Paste, se indrepta catre Ploiesti incet dar apasat :j L-am depasit cu un Passat vechi, argintiu cu nr de Bg. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 (editat) Re: Intalniri in trafic. In Lisa (BV) am vazut parcata o Feroza cu insemnele :cl. Il salut pe acesta cale. S-auzim de bine Editat Mai 27, 2013 de cristeaandm :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalniri in trafic. Este Feroza lui Baghy sta prin zona :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 27, 2013 Partajează Postat Mai 27, 2013 Re: Intalniri in trafic. In Lisa (BV) am vazut parcata o Feroza cu insemnele :cl. Il salut pe acesta cale. S-auzim de bine Confirm. A mea era masina. Am vrut sa trec sa va salut la Sambata de Sus dar am fost la intalnirea Daihatsu la Cheia. Te salut si eu. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Iunie 2, 2013 Partajează Postat Iunie 2, 2013 Re: Intalniri in trafic. Sambata in jur de ora 12 l-am vazut pe domnul Tractozaur la Dristor Budapesta si duminica tot in zona, la Cantemir era parcata fosta masini a lui don Luigi cu numere de Timisoara. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Iunie 7, 2013 Partajează Postat Iunie 7, 2013 Re: Intalniri in trafic. Recunosc, recunosc! :ang2 Imi luam saorma! :ha::ha::ha: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate