Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intalniri in trafic.

aztec

Postări Recomandate

Re: Intalniri in trafic.

Il salut pe colegul Spooky (si pe colegii cu Toyota 80 si G-ul) cu care m-am intalnit in Comandau - prima data la carciuma,a doua oara pe un varf unde ei faceau popas (am luat-o pe urmele lor crezand ca sunt ale fratiorilor LR) apoi la statia meteo unde am reunit trupa (4 LR,1 Pajero Sport,un G-eu si o Toy 80).

Editat de sean70

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 616
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Il salut si anunt pe colegul dragalas si silitor care-mi lasa ravase in geam cu mesajul " ïntra pe Club4x4.ro" ca-s aici de mult :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Il salut si anunt pe colegul dragalas si silitor care-mi lasa ravase in geam cu mesajul " ïntra pe Club4x4.ro" ca-s aici de mult :grin:

Daca mai primesti ,verifica ravasul la o lampa UV ... poate contine vreun mesaj ascuns,cine stie? :grin:

Life's Too Short To Drive Boring Cars
Link spre comentariu

Asta e Dok sigur!:grin:

FJ40 '77(vandut), HZJ74 01 HZJ80 '94, HDJ100 '98 (vandut), 120 '06 (vandut) UZJ100 03, Celica SupraMK2 82, Suzuki SJ500 88 ... si lista ramane deschisa
Link spre comentariu

mie pe 3 masini nu mi-au lasat nici unul vreo invitatie de genul niciodata nimeni doar dealea :daca mai parchezi aici ... sau aici e parcare privata... :):):)

prin ce zona stai sa nu carecumva sa ma trezesc maine cu stikere peste tot :):):)

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Salutam pe aceasta cale colegul cu Sami rosu care se deplasa azi dimineata de la Big spre Guvern (acolo ni s-au despatit drumurile). Foarte aratos Sami:wink:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

Localizat sambata seara una bucata Tractozaur la Olanesti. Am stat langa masina vreo 15 minute sa-l salut si pe sofer, dar nu si-a facut aparitia....o fi fost undercover si nu l-am reperat eu ??!!

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Ninja e tot ninja :grin: eram infiltrat printre indieni... :ha: Cred ca sti la ce ma refer :wink: ..., am vazut eu la un moment dat doi indivizi dubiosi :-P care mai aveau un pic si se lungeau pe sub masina, mi se intampla des asta cand merg la munte si d-aia nu am bagat in seama... Sorry, sorry... :al

Editat de Tractozaur
Link spre comentariu

Ninja e tot ninja :grin: eram infiltrat printre indieni... :ha: Cred ca sti la ce ma refer :wink: ..., am vazut eu la un moment dat doi indivizi dubiosi :-P care mai aveau un pic si se lungeau pe sub masina, mi se intampla des asta cand merg la munte si d-aia nu am bagat in seama... Sorry, sorry... :al

Muhahaha :) Je dubios....asta e o premiera :) Pentru un moment m-am gandit ca ai putea fi pe la indienii aia, noi cautam cazare, la ora aia coboraseram de pe munte si afara strangea nitelus cam tare pentru dormit "in aero libero"...

PS. Din fata par napolitana, din profil...biscuite :D

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Salutari si unui domn cu care ne-am intalnit pe traseu cu un Daihatsu Feroza (HD-xx-CEJ). El ne-a spus cum sa ajungem pe Drumul Regelui caci noi ne ratacisem prin padure :grin:. Nu stiu daca are cont aici. Noi eram cu Vitara albastra :W.

Editat de Teodor4x4
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

Nu stiu daca are cont aici, insa azi noapte la Piata Romana pe la 01: 30, proprietarul unui Y61 a fost oprit de Politie sa I se puna o intrebare gen Scufita Rosie..."Da de ce ai tu rotile asa de mari" ?

Avand in vedere ca era acolo si o masina RAR sper ca a scapat ieftin :wink:

IMG436.thumb.jpg.59de8d2f6657458ac09c7c82b120a3c7.jpg

Azi refuzi sa participi la viata publica.

Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai !

Link spre comentariu

Nu stiu daca are cont aici, insa azi noapte la Piata Romana pe la 01: 30, proprietarul unui Y61 a fost oprit de Politie sa I se puna o intrebare gen Scufita Rosie..."Da de ce ai tu rotile asa de mari" ?

Avand in vedere ca era acolo si o masina RAR sper ca a scapat ieftin :wink:

Este vorba de @adrianudeanu , la el ma refeream si eu mai sus cind ziceam ''the big Y61''.

Editat de Teodor4x4
  • Like 1
4x4, Way of Life !
Link spre comentariu

• 5 săptămâni mai târziu...

Ca amanunt picant asa de incalzire, ca mica e lumea asta si e a naibii de rotunda, nu are nici manere si nici nu ai cum sa o ti, cand se invarte ...Voi stiati ma ca Tractozaurul s-a calugarit?

Asta da can-can nu? Vestul caratist si offroader ...dupa cati pumni a dat in cap (l-or fi ajuns blestemele :ha:) ...sau de la cati pumni o fi luat in cap ...s-a shaolinizat ...de tot ...L-am surprins cum se deplasa miseleste "ninjareste" undercover ...cu Shaolinozaurul ...da, da ati auzit bine ...Shaolinozar ...Cei ala? Nici noi nu stim ...dar el stie ... :ha:

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare