DanielMh Postat Mai 4, 2020 Partajează Postat Mai 4, 2020 Salutari. Daca este cineva care poate sa imi recomande un kit de inaltare pt suzuki grand vitara 2004 modelul facelift. Am incercat sa comand de pe internet si mi s-a spus sa ma documentez ca s-ar putea sa difere de modelul normal. Ms Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 Salut. GV1 are un facelift in 2003, dar e aceeasi masina din 1998 pana in 2005 Se inalta la fel, atat cu SL, cat si cu BL. SL exista kituri originale si kituri SSSL( kituri iefitne cu flanse si prelungitoare) 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teodor_aro244 Postat Mai 5, 2020 Partajează Postat Mai 5, 2020 I-a legatura cu Soso din Targul Mures. Repara si modifica Vitare, eu de la el am luat tot ce am avut nevoie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanielMh Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 Salut. GV1 are un facelift in 2003, dar e aceeasi masina din 1998 pana in 2005 Se inalta la fel, atat cu SL, cat si cu BL. SL exista kituri originale si kituri SSSL( kituri iefitne cu flanse si prelungitoare) Salut. Daca poti sa imi detaliezi ce trebuie sa contina tot kitul. Gasesc pe internet kituri dar toate sunt diferite. Si vreau parerea de la cineva care chiar foloseste un anume kit si nu a avut probleme. multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 - Arcuri si amortizoare mai mari si/ sau flanse/ prelungitoare; - Flansa cardan spate; - Suruburi excentrice; - Bumper( morcov) pentru limitarea cursei arc spate; - Bara Panhard posibil sa fie nevoie a fi modificata; - Prinderile barei de torsiune poate vor avea nevoie de modificari; - Kit coborat dif. fata( functie de marimea kitului si de ce se va face cu masina). Ia legatura cu cine ti-a recomandat colegul @teodor_aro244 si iti va da toate detaliile., daca vinde asa ceva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DanielMh Postat Mai 8, 2020 Autor Partajează Postat Mai 8, 2020 - Arcuri si amortizoare mai mari si/ sau flanse/ prelungitoare; - Flansa cardan spate; - Suruburi excentrice; - Bumper( morcov) pentru limitarea cursei arc spate; - Bara Panhard posibil sa fie nevoie a fi modificata; - Prinderile barei de torsiune poate vor avea nevoie de modificari; - Kit coborat dif. fata( functie de marimea kitului si de ce se va face cu masina). Ia legatura cu cine ti-a recomandat colegul @teodor_aro244 si iti va da toate detaliile., daca vinde asa ceva. Vreau sa o inalt cu 5 cm si offroad medium Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Mai 8, 2020 Partajează Postat Mai 8, 2020 Vreau sa o inalt cu 5 cm si offroad medium - Arcuri si amortizoare mai mari si/ sau flanse/ prelungitoare; - Flansa cardan spate; - Suruburi excentrice; - Bumper( morcov) pentru limitarea cursei arc spate; - Bara Panhard posibil sa fie nevoie a fi modificata- vei vedea dupa inaltare daca e necesar. - Prinderile barei de torsiune poate vor avea nevoie de modificari- poate sta tensioanta in prinderi sau se pot pune adaptoare('biscutii); - Kit coborat dif. fata( functie de marimea kitului si de ce se va face cu masina)- optional. Arunca un ochi si aici, desi e vorba de LWB https://www.club4x4.ro/forum4x4/foru...u-grand-vitara Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate