Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mitsubishi pajero 2.8 turbodiesel mk2

Coroian Ionut

Postări Recomandate

Salut, am o problema la pajero 2.8 td, se opreste la rece daca vreau sa merg de pe loc cu el, daca il las la relanti până urca apa la 90 merge fara nicio problema. Dacă accelerez fara sa dau in continuu la pompa se opreste, asta până e apa la 90, cum am spus.

Țin să menționez că atunci când accelerez si se opreste scoate fum alb pe toba la greu

După ce apa e la 90 nu se mai opreste deloc si nici nu scoate fum

Care ar putea fi problema ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 3 săptămâni mai târziu...

Salut, sunt nou posesor de pajero 2.8. Inainte sa cumpar masina m-am documentat putin....

"Dacă accelerez fara sa dau in continuu la pompa se opreste, asta până e apa la 90, cum am spus."

La ce pompa dai? Cea de pe filtru de motorina? Am vaxut ca multa lume se plangea ca le merge masina doar dupa ce se incalzeste motorul si ca era pompa de alimentare defecta. Eu m-am uitat la mine dar nu am gasit pe bloc alta pompa decat cea de injectie si pompa de pe filtru, care la mine este anulata si este pusa o pompa electrica care baga in momentul in care pui contactul...

Sper sa iti foe de folos postul meu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare