Eric cociubei Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Buna ziua! A comandat cineva de pe milner-offroad.com? am vazut ca au preturi foarte bune dar nu stiu daca sunt seriosi sau nu. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 13, 2020 Partajează Postat Mai 13, 2020 Am comandat de mai multe ori, n-am avut probleme. Atentie la transport ca e multiplu de greutate, dar iti calculeaza automat. Insa, despre calitatea pieselor ... clar ca nu sunt de top. 1 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Eric cociubei Postat Mai 13, 2020 Autor Partajează Postat Mai 13, 2020 Multumesc mult!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Mai 14, 2020 Partajează Postat Mai 14, 2020 Am comandat ceva din uk in 15 aprilie si nu a ajuns nici pana in ziua de azi. Daca vrei sa comanzi, trebuie sa ai rabdare multa :) Magazinul e ok. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Mai 15, 2020 Partajează Postat Mai 15, 2020 Am comandat ceva din uk in 15 aprilie si nu a ajuns nici pana in ziua de azi. Daca vrei sa comanzi, trebuie sa ai rabdare multa :) Magazinul e ok. Exagerat de mult, chiar si pe restrictiile astea! 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate