Silviu Daniel Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Salut, Am achiziționat și eu un Suzuki Jimny și sunt in neclar daca așa trebuie sa indice combustibilul sau este defect. Când am cumpărat mașina am observat ca acul indica existența unei cantități de combustibil dar la decuplarea contactului tot in acea poziție rămâne . Acum după ce am alimentat s-a ridicat din nou dar a rămas mai sus decât poziția curenta . Asa arata combustibilul Sau este ceva defect ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Mai 19, 2020 Partajează Postat Mai 19, 2020 Salut, nu este defect... așa este la acest model... și cu contactul luat indică nivelul rezervorului. Când o sa fii pe zero și o sa alimentezi vei observa ca acul indicator nu se va ridica brusc la punerea contactului... se ridica încet... încet. Sa o stăpânești sanatos 1 vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Silviu Daniel Postat Mai 20, 2020 Autor Partajează Postat Mai 20, 2020 Salut , multumesc de feedback ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
moroiu Postat Mai 22, 2020 Partajează Postat Mai 22, 2020 Daca e model pana-n 2005, mare atentie ca nu se aprinde niciun beculet daca ramai fara benzina 1 Ma zgaiesc dupa Samuraie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate