TepeliuG Postat Iunie 1, 2020 Partajează Postat Iunie 1, 2020 Salut, as vrea o părere va rog, am o Vitara 1.6 8v din 2000 scurta și după ce am montat un kit de înălțare suspensie 5 cm pe denivelări se aud niste zgomote urate din spate(trosnește, scârțâie ceva). Am greșit ceva? Mai trebuie făcut ceva după inaltare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Salut si bine ai venit pe forum! In ce consta kitul de inaltare? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TepeliuG Postat Iunie 2, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2020 Distanțiere arcuri ,prelungitoare telescoape și șuruburile excentrice Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 2, 2020 Partajează Postat Iunie 2, 2020 Distanțiere arcuri ,prelungitoare telescoape și șuruburile excentrice Flansa cardan? 'Morcovi' penturu limitare cursa arc spate? Flansa bascula spate? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TepeliuG Postat Iunie 5, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 5, 2020 Limitatoare cursa sunt montate(uitasem) flanșă de cardan am înțeles că nu trebuie Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cmarin Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Verifica poziția cardanului în dif și poziția pivotului bascula. Poate de acolo provin zgomote. La ambele poate ar trebui flanșe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
TepeliuG Postat Iunie 7, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2020 Am rezolvat problema cu zgomotul, atingea toba de cardan. Multumesc oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate