Ciortuz91 Postat Iunie 5, 2020 Partajează Postat Iunie 5, 2020 Bună seara, A mai pățit cineva asa ceva? Țin sa precizez ca mașina cupleaza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crispus Postat Iunie 8, 2020 Partajează Postat Iunie 8, 2020 Cel mai probabil e ars becul / ledul de pe roata stanga spate... Din ce am vazut - daca e o problema - ar fi trebuit sa clipeasca (fie diferentialul central, fie "rotile" din fata..., fie 4L-ul...) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ciortuz91 Postat Iunie 24, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 24, 2020 Problema a fost becul ars. L am schimbat și e totul în regula Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Pajeromk3 Postat Octombrie 25, 2020 Partajează Postat Octombrie 25, 2020 La mine nu se mai aprind becurile de la rotile din stanga, am schimbat becurile dar tot nu se aprind, a mai patit cineva asa? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate