Cosmin Ostrovanu Postat Iunie 16, 2020 Partajează Postat Iunie 16, 2020 Salutare. Am un freelander 2 din 2007,118kw si uneori nu trage ca de obicei. Accelerez la blana si trage greu. Stie cineva ce ar putea fi ? Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iunie 17, 2020 Partajează Postat Iunie 17, 2020 Cel mai probabil EGR-ul nu mai lucreaza in parametri, o diagnoza ar fi foarte indicata. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cosmin Ostrovanu Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 si trebuie schimbat sau se poate curata? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Actiunea corecta este sa-l schimbi! Curatarea nu da intotdeauna rezultate si, daca reuseste, nu dureaza mult si tot acolo ajungi! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Eu l-am anulat de tot,ca sa nu mai am ce curata:grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate