Marinel Moldovan Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Bună ziua sunt Marin și sunt proaspăt posesor de discovery2 an 1999 automat și am următoarea problema dacă ma poate sfătui cineva când apăs pedala de accelerație maxim kickdown mașina nu răspunde corespunzător trece într-o treapta inferioara dar nu urca în turație mai mult de 3000de ture Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marinel Moldovan Postat Iunie 18, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 18, 2020 Dacă ma poate sfătui cineva cu un sfat as fi foarte fericit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 18, 2020 Partajează Postat Iunie 18, 2020 Salut. Si eu as fi fericit daca s-ar respecta ce scrie cu rosu aici https://www.club4x4.ro/forum4x4/forum/masinile-noastre-sau-ca-si-ale-noastre/land-rover/anunturi-si-sugestii-importante/35520-in-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover#post35520 sau in semnatura mea ca sa si raspund NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iunie 19, 2020 Partajează Postat Iunie 19, 2020 Salut, se pare ca nu are putere motorul, masina mai are EGR? Oricum, daca uleiu incutie nu a fost schimbat de tine sa stii exact cum stai ala trebuie neaparat schinbat de doua ori consecutiv(schimbat odata cum scrie la carte, mers vreo 10km sa schimbe prin toate vitezele apoi mai schimbat o data si atunci schimbat si filtrul. Daca uleiul e OK facut un. ''stall test'' si postezi aici rezultatul. inca ceva ce poti face usor sa vezi daca pompa lucreaza si pe HP, metoda e descrisa aici: https://www.landyzone.co.uk/land-rov...ump-hp.358086/ NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate