Ardelean Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 (editat) Buna ziua recent am achizitionat un Duster 4x4 2015 109cp de o vreme tot se infunda supapa cea de pe pompa de vacUUm am fost in reprezentanta dacia au curatat-o dupa o vreme iar a aparut problema este ca nu mai functioneaza nici turbina martori ce se aprind sunt chegk engine si acel dreptunghi in scara pe galben mi s-a spus ca trebuie sa schimb pompa de vacuum daca cineva cunoaste situatia va rog sa ma ajutati va multumesc Editat Iunie 21, 2020 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ardelean Postat Iunie 21, 2020 Autor Partajează Postat Iunie 21, 2020 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai C Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Daca nu primesti aici un raspuns incearca si pe forum duster. "Daca vrei sa ajungi repede, mergi singur. Daca vrei sa ajungi departe, mergeti impreuna." Proverb african Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate