Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pocnete in partea fata a masinii

Cali

Postări Recomandate

Buna seara,

Ieri m-am inscris pe forum mandru nevoie mare de masina mea , iar azi am comis-o :ang3

Am iesita cu masina la noroi pe o panta mai zdravana , fara sa o menajez la trecerea peste niste santuri facute de tractor . In varful pantei ,dupa o trecere mai violenta peste acele santuri , s-au auzit niste pocnituri atat pe stanga cat si pe dreapta de juram ca s-au rupt arcurile, telescoapele , planetarele sau sasiul .

Masina era cuplata la mic , cu tractiunea integrala activa + blocantul spate . A continuat sa pocneasca de mi se rupea sufletul , pana cand am ajuns acasa. Pocnetele , s-au mentinut si dupa decuplarea 4x4 . Am urcat masina pe elevator sa vad ce am stricat. Acum vine partea draguta: Telescoapele sunt ok ,arcurile nu sunt rupte, bara antiruliu ok ,pivoti ok ,ce mai din cate am vazut eu toate sunt in regula. Am scos masina din atelier si nu mica mi-a fost surpriza sa constatat ca nu mai pocneste, decat la trecerea peste cate o denivelare mai sanatoasa.

Nu conteaza daca am 4x4 activ , nu simt in volan sa fie caseta.

Poate v-ati lovit si voi de o asemenea situatie sa ma luminati si pe mine . Problema sincer ma depaseste

Multumesc

Editat de Cali
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Buna seara si scuze pentru absenta

La sugestia unui amic , am urcat in masina 3 persoane . Improprius spus am urcat ,deoarece o persoana statea pe capota ancorata si cealalta in spate. Culmea este ca pocnetele le-a remarcat cel din spate nu cel de pe capota. Eu le auzeam tot in fata. Dupa ce am verificat tot c e tinea de spate, am ajuns la concluzia ca arcurile erau cele care se miscau. Dupa ce am dat cu wd40 pe suportii arcurilor, pocnetele au disparut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 ani mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare