Haiducul Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Salut, de curand mi-a aparut o problema noua la un Freelander cu 2 usi din 2004 Td4. In viraje, atacate cu viteza mica sau chiar si la 50-60 Km/h, apare o trepidatie si un zgomot ca o bataie cu frecventa destul de joasa in partea din spate a masinii. Initial, am crezut ca rulmentii de la vascocuplaj s-au deteriorat si in sarcina vibreaza arborele producand zgomotul respectiv. Am dat jos ansamblul vascocuplaj si l-am trimis cu totul la un service din Alba Iulia. Mi-au schimbat rulmentii si au testat vascocupla si mi-a comunicat ca aceasta este in stare foarte buna. Am montat din nou ansamblul si zgomotul este identic. In drum intins nu am sesizat troncanituri de la bucsaraia de pe spate. A mai intalnit cineva aceasta manifestare? Mentionez ca am schimbat si suportii grupului spate. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Iulie 7, 2020 Partajează Postat Iulie 7, 2020 Rulment roata, diferential spate, planetara... Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BogdanIlon Postat Iulie 8, 2020 Partajează Postat Iulie 8, 2020 (editat) pana ai bani sa repari diferentialul spate, daca nu faci offroad poti sa mergi doar cu fata mult si bine, poti sa tragi si trailer 2t si nu se rup planetarele pe fata.Daca nu iti bate fara cardanul e diferentialul spate. Editat Iulie 8, 2020 de BogdanIlon Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate