belogerer Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 anunt valabil 1 saptamana dupa care pleaca la gunoi. predare personala in bucuresti. telefon 0771298045. textil pe gri cu rupturi si pete. bancheta spate fara mecanismul de basculare. fetele de usi in stare buna. poate fi folosit cu huse fara probleme. masina cu volan pe stanga de fabrica. daca nu am postat unde trebuie va rog sa ma scuzati multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Iulie 10, 2020 Partajează Postat Iulie 10, 2020 Salut! E pentru 3 usi sau pentru 5 usi? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
belogerer Postat Iulie 10, 2020 Autor Partajează Postat Iulie 10, 2020 imi cer scuze. dupa ce ca n-am postat unde trebuie nici nu am dat detalii complete. e pt 5 usi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate