Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

pt outdoor, cred ca e esentialul necesar

Postări Recomandate

Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar

Ura...de azi sunt si eu posesorul unui topor Gransfors Bruks AB Sweden plus a unei pietre circulare pt ascutit.

Tocmai l-am comparat vizual cu Fiscars.

Fiscars pare mai de serie si va sta in masina, celelalt pare mai personal, cu suflet.

Legat de calitate...inca nu am o parere.

Aveti mai jos comparatia.

Bogdan,

Facebook: Suzuki Restore

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Daca tot vine sezonu de munte si pesti.....sa imi etalez si eu echipamentul de outdoor

Un topor excelent , insa e no name (mana foarte iscusita a avut omul)

Un cutit Erling Vangedal extraordinar din toate punctele de vedere ,, taria otelului ,rezistenta taisului ,foarte usor ,lungime lama 10.5 cm .(cuiul atasat nu stiu sigur la ce foloseste poate vreun co-forumist poate sa ma lamureasca)

Un cutit Dorsch& Hauptmann cu lama de 13 cm insa teaca e facuta de mine cu suport pentru cremene

Cablu de otel diamentrul de 8mm lungimea 6 metri

SUfa de 30 m

Never stop exploring
Link spre comentariu

Cuiul, probabil, e pe post de masat. Sa ascuti cutitul.

si daca e asa (probabil e asa) am mari rezerve in ce priveste rezistenta si taria otelului.... de fapt oricum aveam rezerve la acel cutit

sa nu ma intelegi gresit, daca iti place un otel care se foloseste ca un cutit de bucatarie (sau macelarie) profesional, sa il dai pe ceva sa ii faci zimtisori care taie f f bine.... e perfect

chestie de obisnuinta si de gust

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Cuiul nu e compatibil deloc cu lama cutitului, aluneca foarte foarte bine , nu intampina nici un fel de frecare , exclus sa fie pentru asta , cutitul l-am primit din danemarca cica e din dotarea armatei . Poate sa fie cuiul folosit ca fir cu plumb? pentru trepiedul armei? eu varianta asta am auzit-o insa de ascutit lamei de cutit nici nu poate fii vorba

Never stop exploring
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare