soimu Postat Decembrie 2, 2008 Partajează Postat Decembrie 2, 2008 am primit toporul suedez e fantastic, 5 clase peste fiskars forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar l-ai luat de la cei cu arcuri ...cutite si sageti? oricum faina scula...daca ai luat-o de la ei ma bate gandul sa le calc si eu pragul :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 3, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar cu mare incredere e scula faina, e MAI IEFTINA DECAT IN GERMANIA acum am comandat de la el sageti de arc, care de asemenea sunt eftine... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar vad ca multi se intorc la clasicele topoare in locul celor cu cozi de plastic . cum ti se pare scula suedeza? al meu iti ia parul de pe mîna fara probleme. iarna asta sper sa ajung pe la fabrica sa-mi mai iau unul ceva mai mare. au acolo si un muzeu fain numai cu topoare si cutite, musai sa-l vad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar @ gusteru daca ajungi pe la muzeul fabricii si poti face cateva poze....ar fi minunat sa le vedem si noi :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 3, 2008 Partajează Postat Decembrie 3, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar soimu, daca nu iti e cu suparare care sunt chestiile care iti plac la toporul suedez in comparatie cu finlandezu? eu am un fiskars universal de 1200 parca si as vrea sa-mi iau si unul de spart din ala greu. daca zici ca suedezu e mai bun as vrea sa stiu cam care sint atuurile inainte sa marchez sutele. multam Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mprepelitza Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar In legatura cu arcurile...mie mi-au lasat o impresie placuta arcurile facute de cei 2 maghiari...Toth si Kassai. In viitorul apropriat o sa-mi cumpar unul de la ei...si va anunt cat de multumit sunt, insa nu va asteptati la chestii foarte obiective ca ar fi primul arc personal. Sorry! Totul este relativ!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar Complecteaza-ti te rog locatia,multumim Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Decembrie 4, 2008 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar in legatura cu toporul... e cu totul altceva decat fiskars sa vedem 1 e mai usor dar coada un pic mai lunga, personal cred ca aceasta este ecuatia mai potrivita decat cel de 1200 g de la fiskars 2. coada e mai subtire si sta in mana mai bine 3. lama este mult mai subtire (la fiskars e pe la 12-15 mm, la cel suedez e de 6 mm) 4. simti ca e o unealta facuta cu stil si suflet, fiskarsul il simti o unealta buna... dar facuta de serie, de fabrica, e greu de explicat 5. e mult mai elegant, mai ascutit daca ar fi sa tai pomi grosi cu ele... cred ca o sa pun mana pe fiskars daca ar fi sa fac o iesire unde sa fac un foc, un adapost etc, sigur as pune mana pe cel suedez astea ar fi diferentele daca nu ai ceva greu de taiat dar vrei sa il cari dupa tine, sa lucrezi mai mult dar nu f greu... cel suedez e mai comod, mai usor si mai taios daca vrei sa tai ceva mare... iei o drujba sau cumperi o secure de la ei :grin: fiskarsul va trece dupa prima iesire comparativa in IMS...deci nu am sa il arunc, nu e "gunoi" doar ca "suedezul" are clasa, rafinament...si e si bun despre arcuri... sfat NU LUA KASSAI SAU ALTUL UNGURESC sunt f f scumpe fata de ce sunt eu am luat acum 7 ani un kassay si acum in nici un caz nu as mai face asta exista un domn in targu mures care face arcuri la comanda omul le face in ce stil doresti, din ce materiale doresti (ungurestile sunt fibra de sticla imbracata in piele), adica daca vrei fibra, daca vrei combinat fibra/lemn, daca vrei lemn/tendoane, etc, le face la ce putere doresti (ungurestile le iei cam ce au astia pe stoc), SUNT MULT MAI IEFTINE DECAT CELE UNGURESTi SI DA GARANTIE OMUL in fapt il comanzi pentru sufletul tau, cum vrei, il iei de la mester nu de la a 3 a mana ce se nimereste pt cine direste, ii dau pe pm adresa de mail a fauritorului de arcurri forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
guerilla Postat Decembrie 4, 2008 Partajează Postat Decembrie 4, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar soimule, multam frumos. lamurit complet. cu proxima ocazie :x Mitsubishi Pajero 3.2 AT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
khumall Postat Decembrie 21, 2008 Partajează Postat Decembrie 21, 2008 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar daca nu e cu suparare ,aveti cumva si vre-un numar de telefon de la acest domn din tg. mures? nu am inca un arc dar de foarte multa vreme ini doresc unul si sperr ca in viitorul foarte recent sa intru in posesia unui arc! traim in romania si asta se si vede! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar Intamplarea face sa ma aflu la 30km de satul Gransfors, unde se fac din 1902 aceste topoare. Sunt de doua ore posesorul unui exemplar, pe care l-am primit in dar de la Domnul Gunnarsson, prietenul si gazda mea din Suedia. http://i450.photobucket.com/albums/qq221/yo2bt/FORUM/P1077841800x600.jpg http://i450.photobucket.com/albums/qq221/yo2bt/FORUM/P1077842800x600.jpg http://i450.photobucket.com/albums/qq221/yo2bt/FORUM/P1077847800x600.jpg 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar Fericitule. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar bravo, felicitari ! la ce pret sunt topoarele astea acolo? poti vizita fabrica si sa iei un catalog frumos de acolo? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator rares Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar fericitule, ce ti-ai zis ? '' sa-i enervez eu un pic si pe aia de acasa". :banana Foarte faine, la ce pret le putem achizitiona si noi? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 8, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar domnul asta a mers cu avionul...asa ca va fi greu sa aduca topoare... :grin: daca mergea cu masina, (il insoteam si eu), era altceva din romania se pot lua de pe situl www.arcuri-cutite.ro si preturile sunt f f bune, ar fi totusi buna o comparatie intre ele adi, ceva drujbe sh??? :roll: ps daca tot ai plecat, sper ca ai bagat in garaj ce aveai pe porbagaj... ca alta lada nu avem forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar bravo, felicitari ! la ce pret sunt topoarele astea acolo? poti vizita fabrica si sa iei un catalog frumos de acolo? Nu stiu ce pret au topoarele aic. Am vazut intr-un magazin doar din acelea de crapat lemne, cu coada de un metru. Din pacate atelierul nu se poate vizita iarna, (nu siu de ce?) dar voi merge sa vad muzeul. Stiu ca topoarele sunt facute de la cap la coada de acelasi mester. Pe fiecare exemplar sunt poansonate initialele lui. Al meu e facut de Domnul Mattias Mattsson :grin: In atelier sunt 10 mesteri care fac topoare... 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Cilan Postat Ianuarie 8, 2009 Partajează Postat Ianuarie 8, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar dar halatul....halatul.... cat e ? 0745634366 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar http://www.arcuri-cutite.ro/ro/produse/ ... itting_Axe Asta l-am luat eu, e greu, robust si face fiecare banut, odata cu el am primit si un manual de utilizare destul de folositor. Mai e pe teava asta: http://www.arcuri-cutite.ro/ro/produse/ ... imaginea_1 Nu am folosit Fiskars dar m-am uitat de aproape la el si opinia mea este ca nu se compara. Nu spun ca nu e bun. :h5 Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
svejk Postat Ianuarie 10, 2009 Partajează Postat Ianuarie 10, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar o fi fiskars (scuze de fififonie) marca de turisti, da-si face treaba, am unul de 650g (bine era sa fi fost asa la vreo 2kg) care e genial. are mai mult de 9 tone de buturugi si bate la cur multe alte topoare. a fost folosit in conditii care ar ingrozi orice finlandez cinstit. chiar beat sa fie! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 11, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar sa nu ne untelefi gresit si eu apreciez fiskars., e o marfa f buna si un pret corect, te poti bizui pe ea si chiar nu e "de turisti", e o unealta f buna si nu chiar ieftina totusi, nu pot sa nu laud marfa suedeza si sa spun ca e mult mai buna ca si fiskarsul, tocmai pt ca e un termend de comparatie... pt ca topoarele din obor sau mai stiu eu de unde...nu am ce sa discut despre ele fiskarsul il cunoastem, stim ca e bun, dar vin si spun ca suedezele sunt si mai bune si sunt chiar elegant facute, pe cand fiskarsul e o unealta facuta la masina... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar Eu am un Black&Decker! :ha: :ha: :ha: M-am enervat ca nu am putut sa trec de un pom iar drujba din portbagaj era goala....asa ca am coborat si am luat primul topor MARE pe care l-am gasit! Deh... slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mirciulica Postat Ianuarie 11, 2009 Partajează Postat Ianuarie 11, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar sa nu ne untelefi gresit si eu apreciez fiskars., e o marfa f buna si un pret corect, te poti bizui pe ea si chiar nu e "de turisti", e o unealta f buna si nu chiar ieftina totusi, nu pot sa nu laud marfa suedeza si sa spun ca e mult mai buna ca si fiskarsul, tocmai pt ca e un termend de comparatie... pt ca topoarele din obor sau mai stiu eu de unde...nu am ce sa discut despre ele fiskarsul il cunoastem, stim ca e bun, dar vin si spun ca suedezele sunt si mai bune si sunt chiar elegant facute, pe cand fiskarsul e o unealta facuta la masina... Subscriu! Nu am zis ca Fiscars nu e ok, nu l-am folosit. Am spus parerea mea despre suedeze pentru ca le-am folosit. Intr-un viitor o sa-mi iau si un fiscars sa vad ce poate. Vrabia malai viseaza.....cum visez eu la un HDJ80... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Ianuarie 13, 2009 Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar http://cgi.ebay.de/WILLIAM-HENRY-KNIFE- ... 240%3A1318 cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Ianuarie 13, 2009 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2009 Re: pt outdoor, cred ca e esentialul necesar http://cgi.ebay.de/WILLIAM-HENRY-KNIFE-Damastmesser-Taschenmesser-Diamant_W0QQitemZ260293332356QQcmdZViewItemQQptZDE_Sport_Camping_Outdoor_Campingmesser_werkzeug?hash=item260293332356&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1229%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318 nice... dar e arta nu e ceva functional daca iti zic sa tai o rosie cu el... o sa plangi mult, pt ca instant se va oxida lama si nu se vor mai vedea formele de damasc..si mai dai inca 100 euro sa il curete si trateze cu acid sa revina la normal dar... da sunt piese scumpe si frumoase a se observa ca lama are 58-59 HRC ...ceea ce e destul dar se poate mai bine... :grin: forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate